Bad

Håndbygget til håndvasken

Med håndbyggede bademøbler fuldender du dit badeværelse med en kompromisløs kvalitet. I harmoni med rummet og dets funktioner får du en daglig rytme, hvor glæden ved at gøre sig klar til dagen stiger, når inventaret taler til fliser, armaturer og resten af dit hjem.

Hvad enten vi taler om fritstående skabe, højskabe, under- eller overskabe, skræddersyr vi dit badeværelsesmøbel så vandrør, vandlås og afløb bliver smukt og servicevenligt integreret.

Bæredygtigt træ og modstandsdygtige sprøjtemaling bruges til at skabe holdbare badeværelsesmøbler, der holder i mange år og som æstetisk og ikke mindst brugsmæssigt hæver dit hjem i en klasse for sig.

Vi arbejder ud fra vores otte designlinjer, der alle har dybe rødder i den store skandinaviske designtradition: WINDSORSUMMITKONTURSHAKERRUMTAPPEDKBH, ARTISAN, HERITAGE og CLEAN.  Hver for sig repræsenterer de godt og gennemført snedkerhåndværk. SHAKER er inspireret af de berømte klassiske shakermøbler fra 1800-tallets New England, mens KONTUR giver dit badeværelse et organisk udtryk med bølgede fræsede fronter. 

Håndbyggede badeværelsesmøbler skaber en god synergi resten af dit hjem ved at lade den samme designlinje fra køkkenet gå igen i badeværelset.  

Badeværelsesmøbler fra Handcrafted Interior giver dig gennemarbejdede, pladsbesparende løsninger, hvor de smukke træsorter kommer til deres ret og de flotte åretegninger bliver fremhævet. Se blandt andet vores smukke vitrineskabesnedkerkøkkenwalk in closet, vinopbevaringbordpladereolsystemikea hack køkkenkøkken inspiration og garderobeskab.