Bæredygtighed

Det præcis modsatte af brug-og-smid-væk

Det mest bæredygtige man i princippet kan gøre indenfor vores branche, er at bygge møbler, der holder. Som kan klare tidens tand, og som er udført i en kvalitet, der kan modstå at blive åbnet og lukket tusindvis af gange.

Vores møbler er organiske og skabt af levende materialer. Med løbende og nænsom vedligeholdelse lover vi dig, at vores køkkener og møbler vil skabe glæde i dit hjem i mange år fremover – rent faktisk vil de kun blive smukkere med tiden. 

Vi bygger samtidig med bæredygtigt træ, ligesom vi CO2-kompenserer på al flytransport. Vi flyver vores snedkere ind fra Riga for at færdiggøre installationen af dit håndbyggede interiør. Hver flyvning vil således udløse, at vi lader 3 nye bæredygtige træer plante – svarende til en kompensation på 0,42 ton.  

Hvad angår de olier og maling vi anvender, overholder vi de direktiver og anvisninger som EU og OECD giver. Får du lyst til en anden farve og overfladebehandling om nogle år, kan vi oplyse, at certificingen er efter EU’s direktiv E73-3, der reducerer afsmitning af tungmetaller og farlig kemi.

Oplev vores snedkerkøkkenikea hack køkken, vinopbevaring og walk in closet.