Erhvervssalg

Intet projekt er for stort

Snedkerløsninger og håndbygget inventar giver øget værdi til udviklingsprojekter.    

Snedkerkøkkenergarderober og entre-løsninger i høj kvalitet vinder mere og mere indpas i de større projekter og er med til at tilføre øget værdi til dit udviklingsprojekt. Vi efterlever i høj grad både efterspørgsel og skærpede krav til hastighed og store mængder med vores topmoderne snedkerværksted i Letland med 130 medarbejdere og et designteam på 20 folk siddende i Danmark og Sverige. Lægger du dertil vores erfaring med kompliceret logistik og hårde deadlines, får du en kompetent samarbejdspartner, når du som entreprenør, arkitekt eller byggerådgiver ønsker at skabe populære projekter, der er med til at påvirke salgsopstillingen positivt.

Snedkerkøkken i det nybyggede typehus

Vi oplever, at mange fravælger typehusets klassiske standard køkken til fordel for et snedkerkøkken, når de bygger nyt. Det handler om at sætte sit helt personligt præg med et skræddersyet køkken i et hus, der set udefra måske har et mere generisk udtryk. Vi er helt up-to-speed med procedurerne og tager dialogen med det pågældende typehusfirma, ligesom vi indhenter de fornødne tegninger.

Det arkitekttegnede hus

Vi samarbejder med førende arkitekter og arkitektfirmaer og leverer snedkerkøkkener og indretningsløsninger til alle slags arkitekttegnede projekter. Ud fra tegninger med specifikke mål på ydermurene, kan vi tidligt i processen gå i gang, så køkkenet ikke forsinker tidsplanen.

Snedkerløsninger i lejligheden giver en markedsmæssig fordel

Vi har stor erfaring i at levere snedkerkøkkener og garderober til større eksklusive udlejningsprojekter, der søger noget særligt for at differentiere projektet. Vi står bag flere lejlighedsprojekter – nybyg som renoveringsprojekter –  hvor hovedfokus har været evnen til at kunne levere store mængder kvalitet og skræddersyede løsninger indenfor en fast tidsramme.

Kontakt Sandra Bruun De Neergaard på sandra@handcraftedinterior.dk for yderligere information.