Garderobeskab

Systematisk opbevaring med garderobeskabe i dit hjem

Når du har et system for din opbevaring, og tingene har sin plads – Når dit hjem er organiseret, så alle i familien ved, hvor tingene hører hjemme, så frigiver det både tid og irritation. Hos Handcrafted Interior har vi gennem vores løbende produktion af håndbyggede køkkener, køkkenskabe, garderobeskabe, walk-in closets, vitrineskabe og hele reolsystemer eller reolvægge opbygget en masse viden om, hvordan din bolig kan planlægges, når det kommer til smarte og flotte opbevaringsmuligheder.

Håndbyggede og skræddersyede garderobeskabe til dine behov

I og med at vores opbevaringsløsninger bygges 100% op fra bunden, opnår du en helt unik fleksibilitet, som du ikke kan få i en standardløsning. Det betyder, at en håndbygget opbevaringsløsning passer perfekt til alle typer boliger og rum. Lige fra den lille bylejlighed med skrå vægge over herskabslejligheden med stuk og højt til loftet til det moderne hus.

Eget snedkeri i Letland – Snedker garderobeskabe

Handcrafted Interior er et koncept, hvor vores tilhørsforhold til Letland skaber en række fordele. Både fordi det klassiske snedkerhåndværk har overlevet gennem generationer netop her, men også fordi det skaber et gunstigt pris/kvalitets-forhold, som er uden sammenligning i Danmark. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten men kan alligevel levere konkurrencedygtige priser på klædeskabe i snedkerkvalitet.

Er du til designdetaljerede låger eller stramme lige linjer? Vi hjælper med at sammensætte indretningen

Drømmer du om et moderne eller minimalistisk design? Eller skal dit klædeskab afspejle detaljerne i de høje træpaneler i din herskabslejlighed. Hos Handcrafted Interior fås bredt udvalg i vores sortiment.

Uanset om det drejer sig om opbevaring af dit tøj, opbevaring i stuer, børneværelse, soveværelse, walk-in closet, badeværelse eller entré, arbejder vi med et fælles udgangspunkt. Handcrafted Interior og vores stab af dygtige faguddannede snedkere dimensionerer altid dine opbevaringsløsninger præcist, så de passer dig og de vinkler og skævheder dit hjem måtte have.

Fra SHAKER til Ny Nordisk Minimalisme - Oplev vores store udvalg

Udgangspunktet for designet og det ydre udtryk tager et funderet afsæt i vores omhyggeligt udformede designlinjer.

KONTUR med fræsede fronter i et bølget organisk udtryk.

WINDSOR der har en smal profil med en art deco-stilart.

SUMMIT har skråt-skårede greb i fuld bredde. Overbevisende og roligt på samme tid.

SHAKER et klassisk design, der peger frem mod Nordisk funktionalisme.

CLEAN har rene flader og linjer.

RUM har store træflader, indbyggede greb og en sorteret finer, der sikret et smukt og sammenhængende udtryk.

KBH er retro-københavnerkøkkenet med overfalsede låger ud udvendige hængsler.

TAPPED har store egetræsskuffer med fine fingertappede samlinger.

Hvad angår køkkenopbevaring arbejder vi altid med skuffer og indsatser i massivt træ som formgives efter dine ønsker. På samme måde er er det kun de fineste snedkerprincipper inden for fingertappede samlinger, som gør sig gældende i skufferne.

Find mere inspiration her: snedkerkøkken, bordpladekøkken inspiration eller læs mere om hvorfor du skal vælge et snedkereret køkken fremfor et ikea hack køkken.

Indbygget garderobeskab

Et indbygget garderobeskab kan give dit soveværelse et elegant og sofistikeret udseende, samtidig med at det giver en praktisk opbevaringsløsning. Hos Handcrafted Interior tilbyder vi håndbyggede garderobeskabe i den bedste kvalitet, der kan opfylde dine ønsker og behov.

En af fordelene ved et indbygget garderobeskab er, at det maksimerer din opbevaringsplads mest muligt. Dette giver dig mulighed for at udnytte pladsen optimalt og minimere rod og uorden i dit soveværelse. Samtidig kan du skræddersy garderobeskabet til dine specifikke behov, såsom antallet af hylder, skuffer, stænger og meget mere.

Med vores håndbyggede filosofi kan du designe dit garderobeskab i forskellige størrelser helt efter dine ønsker og behov. Vi kan tilføje indbygget belysning, spejl og skuffeudtræk for at gøre dit garderobeskab endnu mere funktionelt og praktisk. Vores designere kan hjælpe dig med at vælge de bedste overfladebehandlinger og farver, der passer til dit hjem og personlige stil.

Hos Handcrafted Interior tror vi på, at et garderobeskab ikke kun skal være en praktisk opbevaringsløsning, men også et smukt og stilfuldt møbel i dit hjem. Vi tager os tid til at forstå dine behov og ønsker og skaber dit nye garderobeskab, der er unikt og skræddersyet til dig.

Entréen er det perfekte sted til funktionelt opbevaring

Entréen er dit hjems visitkort og et sted, hvor opbevaring i den grad skaber daglig glæde. Tænk på hvis du kunne undgå at dit blik mødes af sko og jakker, der flyder, hver gang, du åbner din hoveddør. En entre kan dog være så smal, at det giver god mening at bygge et skab med kun 40 centimeters dybde. I det tilfælde har vi mulighed for at indbygge tværgående bøjlestænger, så dit overtøj kan hænge på tværs.

Det smalle skab kan også sagtens opbevare sko, hvor vi ofte vinkler hylderne, så du får ro og overblik over dine sko og der er plads til de store størrelser. Hvis du har pladsen kan du også overveje at indtænke en lille integreret bænk, som er praktisk når skoene skal på, og kan indeholde opbevaringsskuffer til huer og handsker eller andet tilbehør.

Rod på børneværelset? Overvej et garderobeskab

Børneværelset kan til tider opnå en tilstand, der mest af alt minder om Jerusalems ødelæggelse. Her er håndlavede møbler med indbyggede opbevaring en gave, der hurtigt kan skabe ro og orden i et kaos, hvor det til tider er umuligt at finde hoved eller hale i tingene. En håndbygget børneseng med skuffer eller skabe med opbevaringsbokse, er én måde at gøre det på. Vi kan også bygge håndlavede kasser, der er skræddersyet til en dedikeret plads i en reol. Alt sammen løsninger, der kan forvandle børneværelset fra rod til overblik på få minutter.

Garderobeskabet til børneværelset

Et garderobeskab er en vigtig del af ethvert børneværelse, da det giver mulighed for at opbevare tøj, legetøj og andre personlige ejendele på en organiseret og pladsbesparende måde. Men når man skal vælge et garderobeskab til børneværelset, er der flere faktorer, der skal tages i betragtning.

Først og fremmest er det vigtigt at overveje størrelsen på garderobeskabet i forhold til størrelsen på børneværelset. Et for stort klædeskab kan tage unødvendig plads, mens et for lille garderobeskab ikke vil give tilstrækkelig opbevaringsplads. Du kan med fordel udnytte højden i rummet, så du kan opbevare genstande, du ønsker udenfor børnehøjde, i skabets øverste del. Hos Handcrafted Interior laver vi altid dit garderobeskab på mål, så du kan være sikker på at få det helt rigtige garderobeskab til dit barns værelse.

Derudover er det vigtigt at vælge et garderobeskab, der er robust og holdbart nok til at modstå børns leg og aktiviteter. Hos Handcrafted Interior bruger vi kun de bedste og mest bæredygtige materialer til vores garderobeskabe, så du kan være sikker på, at det kan holde til daglig brug i mange år frem, og i øvrigt ikke indeholder nogen former for kemikalier eller uønskede tilsætninger.

En anden faktor, man skal tage i betragtning, er opbevaringsbehovet. Børn har ofte mange ting, der skal opbevares, herunder tøj, sko, legetøj og bøger. Derfor er det vigtigt at vælge et garderobeskab med tilstrækkelig opbevaringsplads, så alt kan opbevares på en organiseret måde. Inkluder evt. åben reolplads i skabsløsningen for nem adgang til yndlingslegetøjet.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at vælge et garderobeskab, der passer til din stil og smag, så det passer ind i resten af børneværelset. Hos Handcrafted Interior tilbyder vi garderobeskabe i forskellige design, bejdser og farver, så du kan finde det perfekte garderobeskab til dit barns værelse.

Mød vores interior designere

Vi er til for at hjælpe dig med dine visioner og ideer. Vejen til et unikt, håndlavet snedkerfremstillet møbel med smarte opbevaringsmuligheder, starter med et møde med vores interior designere i vores showroom i enten Aarhus eller København, hvor du kan se eksempler på et stort udvalg af opbevaringssystemer. Du kan i detaljen studere det fine snedkerarbejde, der skal til for at håndlavede møbler både opnår en gennemgående brugsværdi, mens også en levetid mange generationer frem i tiden.

Book dit møde her

Billige garderobeskabe og klædeskabe efter mål

Et garderobeskab efter mål er en rigtig god investering, da det ikke kun giver dig den optimale opbevaringsløsning, men også øger værdien af dit hjem. Hos Handcrafted Interior tilbyder vi garderobeskabe efter mål i højeste kvalitet til priser, der er konkurrencedygtige med standard garderobeskabe fra andre firmaer, men langt overgår dem på kvalitet og funktionalitet.

Kontakt os i dag, og lad os skræddersy et garderobeskab efter mål til dig, hvis du ønsker det ultimative opbevaringsrum, der bidrager med ægte glæde og en følelse af luksus i hverdagen.