Handcrafted Drapes

Fuldend din indretning med håndsyede gardiner

Vi oplever en ændring i vores måde at indrette os på, hvor det mere taktile formsprog træder frem. De stramme overflader og hårde vinkler erstattes i højere grad af bløde organiske materialer med farvetoner, der klæder den mere mættede indretning. Her er gardiner et stærkt visuelt element, der komplimenterer og skaber en markant stil og tone gennem hele dit hjem.

Gardiner bidrager til balance og markerer din indretning med en stoflighed, der både skaber en akustisk ro, mens de fuldender dine døre og vinduespartier rent æstetisk. Ikke mindst har gardiner en praktisk anvendelighed, når solens stråler er kraftige, når indkig skal begrænses eller når vi lukker de sorte vinduesglas væk i de mørke måneder. Sidst men ikke mindst kan gardiner yde en isolerende effekt.

Vi arbejder med gardiner, som vi arbejder med alt andet

Vores daglige gang i Letland gør, at vi har kunne udpege de bedste syersker, som det kære land med de stolte håndværksmæssige traditioner kan levere. Vi er kategorisk imod al form for automatisering og Handcrafted Drapes er ingen undtagelse. Alle gardiner skræddersys på nøjagtige mål fra netop dit hjem og udføres med sikker og sirlig hånd på vores egen systue i Letland.

Resultatet er gardiner i høj håndværksmæssig kvalitet til yderst attraktive priser.

Bliv klogere på Handcrafted Drapes på handcrafteddrapes.com eller kontakts os på +45 31 22 44 55 / info@handcrafteddrapes.com