Handcrafted Drapes

Handcrafted Drapes er stiftet i 2022

Handcrafted Drapes er et datterselskab af Handcrafted Interior.

Igennem knap 10 år har vi drevet værksted i Letland.
Vores lettiske tilknytning er en personlig fortælling om to passionerede familier på hver sin side af Østersøen med en fælles vision om at udvikle innovative løsninger, der excellerer i både design og håndværksmæssig udførsel.
Gardiner, er noget helt andet end håndbygget inventar – og så, alligevel ikke.
Vores drøm med Handcrafted Drapes er at skabe et univers som på mange punkter minder om Handcrafted Interior – Smukt design, håndværk fra øverste hylde, til yderst attraktive priser.

Vores daglige gang i Letland har skabt mulighed for at vi fra starten har været i stand til at ansætte verdens bedste syersker – de lettiske syersker, der med faglig stolthed og stoisk ro forstår stoffets bevægelse. Som gennem årelange traditioner syer, som man gjorde i gamle dage, da der var tid til fordybelse i den håndværksmæssige udførelse, der gør skræddersyede gardiner smukkere end dem, der kommer ud af et samlebånd.

At vi i dag er repræsenteret med mere end 150 ildsjæle i Letland, skaber ligeledes sikkerhed for at struktur, materiale indkøb og proces fungere nøjagtigt som i Handcrafted Interior.

Besøg hjemmesiden handcrafteddrapes.com, se deres sociale kanaler eller kontakt dem på +45 31 22 44 55 / info@handcrafteddrapes.com