House of Handcrafted

Oplev snedkerkøkkenet hvor det hører hjemme

Hvordan kan man allerbedst opleve vores håndbyggede køkkener og møbler? En 3D-tegning? Vi tror ikke helt på det. Til gengæld tror vi på, at vores køkkener skal ses live. Dog synes vi heller ikke, at en butik eller et kønsløst showroom i en industribygning rigtig har noget at gøre med, hvor vores køkkener ender. Nemlig hjemme hos jer. I et rigtigt hus, hvor der bor mennesker.

Derfor har vi indrettet os i et rigtigt hus. Et smukt hus i ambassadekvarteret nord for København bygget i det herrens år 1917. Et hus med alder som rummer lige præcis alle de skævheder og finurlige detaljer som ældre huse heldigvis indeholder. Med den kulisse får vi på bedste vis eksponeret berettigelsen af snedkerkøkkener og snedkermøbler. I stedet for at være en standardvare, hvor du skal tilpasse dig møblet, leverer vi et unikt stykke inventar, som omvendt tilpasser sig dig og dit hjem.

Vi har døbt vores nye hjem: House of Handcrafted. For det er præcis hvad det er, et hus der stiller vores håndværk til skue i husets stuer, værelser, badeværelser, entre, trappe og repos.

Vores varmeste ønske er, at vores hus indbyder til, at du kommer indenfor. Der er altid kaffe på kanden, og stemningen i House of Handcrafted er familiær og hyggelig. Vi har endda en aflukket have, hvor dine børn kan sparke til en bold, mens I taler med vores interior designere.

House of Handcrafted huser vores otte køkkendesignlinjer, indbyggede skabe, reoler fra gulv til loft, håndbyggede senge, garderober, vitrineskabe og meget mere. Der er et hus, hvor der er lagt flere timer indvendigt end der formentlig er lagt udvendigt dengang tilbage i 1917, da den klassiske rødstensvilla blev bygget.

House of Handcrafted er vores drøm om et showroom. Forskellen er bare, at det ikke er et showroom men et hjem, hvor I netop kan føle jer hjemme, mens I mærker, ser og oplever det snedkerkøkken eller det skræddersyede møbel, som en dag måske skal bygges hjemme hos jer.

Velkommen til House of Handcrafted. Gammel Vartov Vej 2, 2900 Hellerup