Ikea hack køkken

Hos Handcrafted Interior får du et ægte snedkerkøkken. Fra inderst til yderst. Et køkken som er bygget i hånden helt fra bunden til stort set samme pris som et hacket køkken. Et køkken der er skræddersyet og hvor den samme snedker følger køkkenet, fra det første stykke træ til den sidste skabslåge sættes på plads i dit hjem.

DIY: Hvad er et IKEA-hack?

IKEA-hacking dækker over en proces, hvor et almindeligt IKEA køkken bliver sminket med eksklusivt design og andre materialer på de visuelt synlige dele. I et IKEA-hack-køkken er det oftest bordplader og skabs- og skuffefronter f.eks. i linoleum, der bliver udskiftet med dyre stenplader og snedkererede trælåger i stedet for de kendte billige laminatoverflader.

Et IKEA-hack køkken lyder billigt - Er det dit drømmekøkken?

Prisen på et IKEA-køkken-hack er ikke nødvendigvis i den lave ende. Det kan sagtens løbe op i rigtig mange penge for et køkken i gennemsnitsstørrelse. For de penge står du tilbage med et køkken med helt almindelige standardmoduler fra IKEA, som udelukkende er blevet opgraderet på fronten, bordpladen og eventuelt dele af indmaden. Det er således hverken tilpasset eller bygget til dit rum, ligesom oplevelsen er en anelse flad, når skuffen åbnes og indmaden langt fra matcher fronten.

Den høje pris afspejler, at udbyderne af IKEA hacks oftest tilbyder en række muligheder for at tilpasse designet ift. farven på fronterne. Samtidig kan f.eks. vælges en dyr marmor- eller stålbordplade, eller egetræ til låger og skuffer.

På trods af den højere pris, skal du oftest både afhente og bygge køkkenet selv – ganske som med et almindeligt IKEA-køkken – eller yderligere intensivere budgettet ved at hyre professionelle håndværkere til monteringen.

Begrænsningerne med at hacke dit IKEA-køkken med låger og fronter er tydelige

Et pimpet IKEA køkken giver dig et køkken, der oftest ligger i samme prisleje som de dyreste standardkøkkener. Samtidig får du et køkken med en række af de kompromisser, som følger med et standardkøkken.

IKEA’s køkkener er selv med nye fronter og indmad, vil kabinetterne stadig være de samme standardmodeller, som følger med det almindelige køkken – Moduler og elementer der kun er dimensioneret til at kunne holde de forholdsvis lette fronter og indmad, som IKEA tilbyder i deres almindelige sortiment. Det betyder, at hverdagens brug godt kan udfordre kabinettet, når en almindelig børnefamilie dagligt benytter træskuffer, samt åbner og lukker de tunge skabslåger af træ igen og igen.

Hvad får du med et køkken fra Handcrafted Interior?

Hos Handcrafted Interior får du et ægte snedkerkøkken. Fra inderst til yderst.

Det giver dig langt flere muligheder for at skræddersy dit nye køkken, præcist som du vil have det. Vi begrænser os ikke af standardmål, og bygger gerne moduler og møbler i skæve mål. Et skab på f.eks. 53 cm i bredden, der udnytter pladsen optimalt, er vores tilgang til dit nye køkken. Alt bygges fra bunden af dygtige faguddannede snedkere på vores værksted i Letland. Vores hold består er passionerede snedkere, der kærer for det gode håndværk. Med gode gamle håndværkstraditioner skaber vi smukke holdbare samlinger og køkkenmøbler, som tåler hverdagens slid lang tid fremover.

Få et snedkerkøkken til prisen af et IKEA Hack køkken – Næsten

Hack dit køkken eller få et ægte snedkerkøkken?. Prisen på et ægte håndlavet køkken fra Handcrafted Interior afhænger af dine valg af design, materialer og indretning, samt antallet af skuffer, skabe og andre detaljer.

I mange tilfælde kan vi levere et køkken i rigtig snedkerkvalitet til priser, der stort set ligger på niveau med et modificerede IKEA køkkener. Vel at mærke i gennemførte, håndbyggede kvalitetsmaterialer og inkl. opmåling, levering og opsætning. Det gør os uden sammenligning til det køkkenfirma i Danmark, der har Danmarks bedste pris på ”rigtige” snedkerkøkkener.

Hos Handcrafted Interior tager vi ingen genveje og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi er stolte af at levere enormt høj kvalitet til lige så rimelige priser. Vi ved, at et køkken er en stor investering, og derfor er det vores mål at give vores kunder den bedste værdi for pengene.

Så hvis du drømmer om et unikt håndlavet køkken, behøver du ikke at opgive denne drøm på grund af prisen. Hos Handcrafted Interior kan vi skræddersy et køkken præcis efter dine ønsker og behov, og vi garanterer, at du vil elske resultatet. Du får alt det bedste ved et håndlavet køkken, der langt overstiger, hvad du kan få gennem et Ikea-Hack køkken, næsten til den samme pris.

Så hvorfor ikke gå efter den optimale løsning, der giver dig et helt unikt køkken? Book tid til et møde med vores dygtige interior designere her.

Forskellen mellem et Ikea-Hack køkken og et håndlavet snedkerkøkken

Innovative IKEA hacks kan være en ganske fin løsning til et nyt køkken. Men der er en verden til forskel mellem et hacket køkken og et håndlavet køkken fra Handcrafted Interior. Vores køkkener er lavet efter dine mål af de bedste materialer og bygget af erfarne snedkere, der sætter en ære i at levere et unikt og skræddersyet køkken til hver enkelt kunde.

Mens IKEA-hackede køkkener typisk er lavet af standardkomponenter og -materialer, kan du med et køkken fra Handcrafted Interior vælge mellem en lang række af eksklusive og bæredygtige materialer, og vi tilpasser designet præcis til dine ønsker og behov. Du vil opleve en stor forskel i kvaliteten af materialer og håndværk i et håndlavet køkken, og det vil være tydeligt at mærke og se i køkkenet mange år frem.

Skab dit nye unikke køkken der passer til dine ønsker og budget

Hos Handcrafted Interior er vi stolte af at skabe håndværk i topklasse. Vi lægger stor vægt på detaljerne og sørger altid for at levere et køkken i den højeste kvalitet. Vi tager os af hele processen fra start til slut, herunder opmåling, levering og montering, så du kan være sikker på, at dit køkken bliver leveret med den største omhu og præcision.

Så hvis du ønsker et køkken af højeste kvalitet, der er tilpasset fuldkommen til dig og dine behov, er et køkken fra Handcrafted Interior det helt rigtige valg. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at skabe dit drømmekøkken, der vil give dig glæde og tilfredshed i mange år frem.

Dit personlige drømmekøkken med en helt unik skabelsesproces

Ønsker du et håndbygget køkken fra Handcrafted Interior, starter skabelsesprocessen med et personligt besøg i vores showroom i enten København eller Århus. Her kan du mærke kvalitetsforskellen, tydeligt se æstetikken og opleve alle de lækre design- og håndværksmæssige detaljer i vores forskellige designlinjer. Åbn skufferne og nyd de omhyggeligt udskårne og fingertappede skuffesamlinger overalt og læg mærke til, hvordan årerne i træet nøjagtigt passer sammen hen over skabs- og skuffefronter.

Se vores kollektioner af forskellige køkkener

Se vores fulde sortiment af køkkener: KONTUR, SHAKER, KBH, TAPPED , SUMMIT, RUM CLEAN og WINDSOR køkken