Clean køkken

Helt ind til kernen

CLEAN indrammer essensen af nordisk minimalisme med rene og stramme linjer. CLEAN repræsenterer et stærkt og langtidsholdbart udtryk, hvor æstetikken skal findes i et fravalg af alt overflødigt. Med CLEAN kollektionen får du et tidløst og funktionelt design, hvor det håndsorterede kvalitetstræ træder frem og fortæller en enkelt historie om snedkerkøkkenets egentlige udgangspunkt.   

Med CLEAN har du en oplagt mulighed for at præge dit endelige køkken individuelt gennem valg af bordplade og greb. Vi arbejder med de bedste marmor- og granitbrud i Toscana, ligesom vi har særligt holdbare bordplader i keramik, kvarsit og laminat i sortimentet.

CLEAN er oplagt i naturmaterialer med træet i frit spil, men fungerer smukt i en malet farve, der matcher dit hjem. Vælger du den rå løsning, kan du glæde dig over, at vores snedkere håndsorterer træet, så du får overskabe, der matcher underskabene i forhold til årer og linjer i træet.

  • Forrammer: CLEAN kan bygges med eller uden forramme. Ønsker I at have en  forramme, kan vi enten fremstille dem som vertikale, som horisontale – eller som en forramme, der bygges rundt om hvert modul. 
  • Sokkel:  Når det kommer til sokkel, kan den sættes, så den træder frem. Den kan sættes tilbagetrukket eller i niveau med fronterne. Soklen er et vigtigt grundlag for køkkenet og har stor indflydelse på køkkenets overordnede look.
  • Skuffer: Til samtlige af de håndlavede skuffer i vores CLEAN-køkken, kan I give skuffernes indvendige liv et helt individuelt snit. Det betyder, at I kan tilkøbe specialfremstillede indsatser og inddelere med udgangspunkt i 10 forskellige designs, der fungerer til bestik, krydderier, knive eller noget helt fjerde.   
  • Farver: Vi arbejder ud fra en afstemt og udvalgt palet af smukke farver, som alle er udvalgt eller blandet til at gå hånd i hånd med vores håndlavede møbler.
  • Greb: Hos Handcrafted Interior kan du vælge at bruge dine gamle greb eller montere nye greb. Alle vores signaturgreb kan opleves i vores showrooms. Model afgør den endelige pris.
  • Bordplade: Vi har mulighed for at levere et særdeles stort udvalg af bordplader, inklusive bordplader, som vi selv henter hjem fra Italien, nærmere bestemt Toscana. Det er dog først muligt at opmåle til jeres bordplade efter køkkenet er på plads alene af den årsag er dit nye køkken fra Handcrafted Interior er 100% håndbygget. Derfor vil det være  muligt at bestille en midlertidig bordplade med en pris, der varierer efter mål. 
  • Emhætte: En emhætteboks, designet og bygget fra grunden, vil få dit nye  det CLEAN-køkken til gå op i en højere enhed. Alle vores bokse til emhætter  passer til rummet, designlinjen og din valgte indsatsemhættemodel.

Læs mere om vores køkkener her.