KBH køkken

En hyldest til København

KBH er et ægte retro-køkkendesign. Vi har bibeholdt det bedste fra det klassiske forbillede, men tilført detaljer, der giver dig et moderne køkken med et nostalgisk udtryk. Et KBH-køkken er optimeret, så det fungerer i hverdagen. Derfor får du skuffer med fuldt udtræk og praktiske udtrækshylder.

KBH er vores hyldest til det klassiske Københavnerkøkken. Et design der sender tanker tilbage til dengang, hvor huse blev grundmuret i rustikke mursten og hvor lysindfaldet smukt blev reguleres af dannebrogsvinduer i kernetræ. Ikke mindst en tid, hvor hvide lofter flot blev indrammet med kantet stuk.

Københavnerkøkkenet karakteriseres af markante og synlige forrammer med det, vi kalder overfalsede låger, som giver en smuk dybde i køkkenet. Stemningen understreges af de douchede farver, som er helt typiske for Københavnerkøkkenet. KBH kan selvfølgelig stå i sit rene rå træ, som snedkeren ynder, men de fleste vælger dog, det klassisk malede snedkerkøkken. I den forbindelse arbejder vi med en særligt holdbar maling, som kan give dit KBH-køkken et farverigt og kreativt udtryk.

Vi prøvesamler og sprøjtemaler det færdige køkken på vores snedkeri. Herefter skiller vi det ad igen. Det giver os en bedre styring af processen, hvor den færdige maling opnår en eminent holdbarhed.

  • Forramme: KBH har altid forramme og overfalsede låger.
  • Sokkel: Alt afhængig af det overordnede udtryk, som I ønsker at leve med i det daglige, kan soklenvære i niveau med fronterne, udestående eller mere tilbagestående.  
  • Skuffer: Vi fremstiller en række indsatser, som er med til at øge den daglige glæde over skuffens indhold. Vi har her 10 forskellige designs, som kan tilkøbes og placeres i de skuffer, hvor det ønskes. De mest populære er inddelere til bestik, krydderier og køkkenknive. 
  • Greb: Grebene er prikken over i’et, når det gælder et Københavnerkøkken. Gå på opdagelse i vores brede sortiment i vores showrooms. I er også velkomne til at komme med jeres foretrukne greb, som vi installerer.
  • Farver: KBH ligger op til en spændende farveleg. I den forbindelse har vi udviklet vores eget afstemte farvekort. Men alt er i princippet muligt.
  • Bordplade: Vi henter selv bordplader af natursten herunder  marmor og granit fra Toscana. Derudover har tilbyder vi et bredt udvalg af bordplader i materialer som komposit, kvartsit, komposit og keramik.  
  • Emhætte: En specialdesignet emhætteboks til dit KBHkøkken kan tilkøbes. Boksen er håndlavet og skabt og designet til dit rum og den emhætte, du vælger ligesom emhætteboksen er afstemt det overordnede design i KBH.