Kontur køkken

Fræset for de kræsne

KONTUR er en konstruktion i sig selv. En konstitution af vores ypperste snedkermæssige kompetencer. Med fronter der er fræset med et bølget organisk udtryk, får du med KONTUR et personligt snedkerkøkken, der er som skabt til fx 60’er-huset, der arbejder med enkle og målrettede stilmæssige udtryk.     

KONTUR kan bygges med rundede hjørner, og skaber en understregning af en tidsalder, hvor man ikke var bange for former. Som et avantgardistisk badeværelsesmøbel eller som en ø i køkkenet i smagsfuld og kombination med mere rene fronter, vil KONTUR træde interessant frem. Mulighederne er ligeså mange som antallet af fræsninger.    

  • Forrammer: KONTUR kan fremstilles med eller uden forramme. Ønsker I løsningen med forramme, er der en række muligheder. Vi kan fremstille dem som udelukkende vertikale, udelukkende horisontale – eller som en klassisk forramme rundt om hvert modul. 
  • Sokkel: Køkkenets fundamentkan sættes, så den træder frem, eller være mere tilbagetrukket. Sidst men ikke mindst kan den være i niveau med fronterne. Placering af soklen er vigtig og har indflydelse på det overordnede køkkenlook.
  • Skuffer: Til alle håndlavede skuffer i KONTUR kan der tilkøbes specialfremstillede inddelere. Vi har 10 forskellige designs, der egner sig til forskellige formål. For eksempel til bestik, krydderier og knive.  
  • Farver: Vi arbejder ud fra en alsidig farvepalet som er afstemt vores håndlavede møbler.
  • Greb: Til KONTUR benyttes udelukkende Classic-grebet.
  • Bordplade: Vi kan levere et meget stort udvalg af bordplader, inklusive de bordplader, vi selv henter i Toscana. Alle vores køkkener er snedkereret, hvilket betyder, at det først er muligt at opmåle til bordplade efter dit køkken er monteret. Af samme årsag er det muligt at bestille en midlertidig bordplade. Prisen varierer alt efter mål. 
  • Emhætte: En specieldesignet emhætteboks vil bidrage til, at dit nye KONTUR køkken æstetisk vil og harmonisk vil gå op i en højere enhed. Alle vores emhættebokse bliver designet fra bunden og er håndlavede, så de passer til rummet, designlinjen og valgte model.