Shaker køkken

Det klassiske snedkerkøkken

SHAKER-stilarten er fortolkning af en designtradition, der startede i det spirituelle Shaker-miljø i New England, nord for New York, tilbage i 1800-tallet. SHAKER er med sine balancerede proportioner og reducerede ornamentik et harmonisk koncentrat af det bedste fra den klassiske tradition, der samtidig er en udspringer til det mere funktionelle rene design.

Med respekt for shaker-stilarten har vi moderniseret vores designlinje SHAKER til et eksklusivt og moderne udtryk. SHAKER kan sammensættes og efterlade et skarpt elegant look eller et mere klassisk og herskabeligt udtryk.

SHAKER er tidløst og har evnen til overleve trends og tendenser. Derfor er der løbende stor interesse for SHAKER. Helt forståeligt. I detaljen byder SHAKER nemlig på en række sammenhængende kvalitetsprægede løsninger med de smukt dimensionerede fyldningsdøre.

  • Forrammer: SHAKER har fleksibilitet til at blive konstrueret enten med eller uden forramme. Det er helt op til jer.
  • Sokkel: Her er der i princippet tre muligheder. Soklen kan være udestående, tilbagetrukket eller i niveau med fronterne – helt afhængig af det look, I ønsker.
  • Skuffer: I kan tilkøbe specialfremstillede inddelere til jeres nye håndlavede skuffer. De håndbyggede skuffeinddelere bliver perfekt indbygget i hver specifikke skuffe, og kan fås i op til 10 forskellige design helt afhængig af formål og behov. Det kan for eksempel være bestik, krydderier, køkkenknive etc.
  • Farver: Her er mulighederne nærmest uendelige, men vi har afstemt en serie farver som matcher vores håndlavede møbler. 
  • Greb: Det er muligt at vælge imellem en lang eksklusive greb. Du kan samtidig vælge at genbruge greb fra fx et tidligere køkken. Uanset hvad du vælger, monterer vores snedkerer dine greb korrekt og harmonisk.
  • Bordplade: Vi henter selv bordplader i natursten fra bl.a. Toscana og har herudover et bredt kvalitetspræget udvalg af bordplader.
  • Emhætte: I kan tilkøbe en specieldesignet emhætteboks, som er håndlavet og designet fra bunden med afsæt i det pågældende rum, køkkenlook og selvfølgelig valgte indsatsemhættemodel.

Vil du se endnu mere smukt design? Oplev vores badeværelsesnedkerkøkkenikea hack køkkenvitrineskabreolsystemkøkken inspirationgarderobeskab og walk in closet.