Summit køkken

Et fast greb

Det grebsløse køkken er en designtradition, der kræver forståelse og indsigt i træets formåen og ikke mindst den daglige brug. Groft opsummeret er SUMMIT vores bud på det perfekte grebsløse køkken af flere årsager.

Først og fremmest håndsorterer vi træet. Hvorefter vi udskærer grebene i selve fronterne, så årenes forløb bevæger sig naturligt fra top til bund i træet. Et rent og kvalitetsmæssigt bevis på, at SUMMIT er et snedkerkøkken, som det bør være. Det giver samtidig et langt mere robust og bæredygtigt køkken, der holder til mange års brug.     

De skråt-skårede greb i fuld bredde er en interessant og overbevisende detalje, som skaber et roligt udtryk uden at være for enkelt. Dit blik rammer de vandrette linjer som fuldender SUMMIT-køkkenet hele vejen rundt, hvor både skuffer, låger eller snydelåger til fx opvaskemaskine fremstår ensartet og integreret. Det stramme udtryk betyder også, at SUMMIT kan suppleres med en anden designlinje. 

Kun kreativiteten, dit rum og stilarten på dit hjem sætter grænser for det endelige resultat. Vores interior designere er uddannet i netop denne tilgang til indretning og vil sammen med jer sætte streger på præcis det snedkerkøkken, I drømmer om.           

  • Sokkel: En sokkel kan placeres fremtrædende, tilbagetrukket eller i niveau med fronterne. Husk, placeringen af soklen har en markant indflydelse på det overordnede køkkenlook.
  • Skuffer: Alle skuffer i SUMMIT kan præges individuelt. Det er således muligt at tilkøbe specialfremstillede inddelere ud fra 10 forskellige design med hvert sit formål. Det kan være bestik, dine krydderier eller de helt store køkkenknive.  
  • Farver: Der er utallige veje at gå, når det handler om farver. Vi har valgt lidt på forhånd, og arbejder derfor med en farvepalet, som er afstemt vores håndlavede møbler – men alt er i princippet muligt, når det handler om farver.
  • Bordplade: Vores udvalg af bordplader er stort og alsidigt. Vi har adgang til mange forskellige stenleverandører, ligesom selv udvælger og henter de smukkeste plader i Toscana. Når et køkken håndlaves, er det først muligt at opmåle til bordplade, når køkkenet er færdigmonteret. Det betyder, at vi har gjort det muligt at bestille en midlertidig bordplade. Her varierer prisen efter mål. 
  • Emhætte: En håndbygget og specieldesignet emhætteboks yde et harmonisk bidrag til jeres nye SUMMIT-køkken. Alle vores emhættebokse bliver designet fuldstændig fra bunden og er altid håndlavede, så de både er tilpasset rummet og din valgte indsatsemhættemodel.

Se vores fulde sortiment af køkkener: KONTURSHAKERKBHTAPPEDCLEANRUM og WINDSOR køkken