Tapped køkken

What you see is what you get

TAPPED er et kompromisløst køkken, hvor omhyggeligt tilpassede fingertappede egetræsskuffer uden front dominerer udtrykket. Det er et råt, ligetil og snedkerhåndværk, når det er bedst. TAPPED tager sig flot ud i en mat klarlak eller i en bejdse, hvor de snedkererede detaljer tydeligt træder frem i samspil med den minimalistiske elegance, som karakteriserer skandinavisk møbeldesign.

Men TAPPED er også smuk i en farvet lakering, hvor du stadig kan ane det fine mønster i fingertapningerne. 

Fingertapning er blevet brugt i århundreder og den gennemprøvede håndværksmæssige teknik fås ikke bedre. I den traditionelle sammenføjningsmetode laver snedkeren millimeter-nøjagtige udfræsninger af kantede tapper, der skaber en maksimal kontaktflade og styrke mellem sammenlimede træstykker. Ikke mindst foregår sammenføringen uden skruer, der lader træet komme helt til sin ret. Fingertappede samlinger er essensen af funktionalisme, hvor de som en intergreret del af en skuffekonstruktion yder en ekstraordinær holdbar uden at ornamentere med noget som helst overflødigt.

De fingertappede samlinger giver desuden en grafisk kontrast til de store rene flader, som hører et moderne nordisk køkken til. Derfor blev TAPPED populært fra starten.

  • Forrammer: Dit TAPPED snedkerkøkken kommer udelukkende med forramme som en del af designet og konstruktionen.  
  • Sokkel: Dit TAPPED køkken står på en sokkel, der som et designelement i sig selv betyder en hel del for det samlede look. Med TAPPED kan soklen være trukket tilbage eller være i niveau med fronterne. 
  • Skuffer: TAPPEDs håndlavede skuffer kan laves med specialfremstillede inddelere som tilføjer en forbilledlig orden til skuffens indhold og et sublimt overblik. Vælg mellem 10 forskellige designs, der kan inddele blandt andet bestik, krydderier og knive. 
  • Farver: Du kan få dit TAPPED køkken i den farve og finish, du ønsker ved at vælge mellem vores udvalg af farvetoner.
  • Greb: TAPPED er som udgangspunkt et grebsløst køkken, men ved opvaskemaskiner, vaskeskabe og højskabe anbefaler vi at fræse det diskrete og logiske SPACE-greb ind. Alternativt kan der tilkøbes greb til montering på fronten. 
  • BordpladeUdover vores egen direkte forbindelse til et smukt og fantastisk marmorbrud i Toscana, arbejder vi med andre bordplader af natursten, ligesom vi tilbyder bordplader i komposit, kvartsit, komposit og keramik. 
  • Emhætte: Vi kan skræddersy din helt egen emhætteboks, så den passer til rummet, TAPPED-udtrykket og din foretrukne indsatsmodel til emhætten.

Se vores fulde sortiment af køkkener: KONTURSHAKERKBHRUM , SUMMITCLEAN, ARTISAN, HERITAGE og WINDSOR