Windsor køkken

En interessant vinkel

WINDSOR er designet med inspiration fra SHAKER-køkkenets klassiske linjer. Men med WINDSOR arbejder vi med en smallere profil skåret i smig, der instinktivt skaber et markant anderledes udtryk. Tankerne ledes hen på en stram geometrisk art deco-stilart med en strømlinet og ren æstetik.

Resultatet er et interessant high-end snedkerkøkken, der passer til huset med de med klassiske detaljer. Et køkken der forener nostalgien med det modernistiske.     

WINDSOR har rummeligheden til at eksperimentere med rundede hjørner ligesom designets formsprog har evnen til at optræde i et harmonisk samspil med vores andre designlinjer.    

  • Forrammer: WINDSOR fremstilles kun uden forramme, da køkkenets design fremstår som én stor ramme.
  • Sokkel: Soklen kan sættes, så den træder frem. Den kan være tilbagetrukket eller helt i niveau med fronterne. Soklen på dit køkken har stor effekt og er med til at definere det overordnede køkkenlook.
  • Skuffer: Til alle håndlavede skuffer i WINDSOR kan I tilkøbe specialfremstillede inddelere. Vi råder over 10 forskellige design, der egner sig til forskellige formål om det er bestik, krydderier eller rum til køkkenværkstøjet.  
  • Farver: Du vælger selv farven til dit nye WINDSOR, hvis det ikke skal fremstå i den naturlige træsort. Vi har defineret en alsidig farvepalet, afstemt og korrigeret efter vores håndlavede møbler.
  • Greb: Hos Handcrafted Interior kan de gamle greb genbruges, eller der kan købes nye. Oplev vores udvalgte signaturgreb i vores showrooms. Priserne varierer fra model til model.
  • Bordplade: Vi har et meget bredt udvalg af bordplader, inklusive de bordplader, som hentes direkte hjem fra bruddene i Toscana. Et snedkerkøkken har den lille ulempe, at vi først kan måle præcist op til bordplader, når køkkenet er monteret. Derfor er yder vi muligheden for at bestille en midlertidig bordplade. Prisen varierer efter mål. 
  • Emhætte: En håndbygget emhætteboks giver dit nye WINDSOR-køkken et fuldendt udtryk. Alle vores emhætter designet fra bunden, så de passer til rummet, designlinjen og ikke mindst målene på den valgte indsatsemhættemodel, som I vælger.

Oplev alle vores forskellige udgaver af køkkener her, herunder bl.a. vores minimalistiske CLEAN køkken.