Nyt køkken? - Få inspiration til dit drømmekøkken

Få køkkeninspiration når du skal have nyt køkken

Drømmer du om et nyt køkken, som er noget helt særligt køkken, der matcher både din bolig, din stil og alle dine behov i dagligdagen? Et håndbygget snedkerkøkken fra Handcrafted Interior kan opfylde alle dine køkkendrømme om et unikt rum bygget præcist til dig. Hos os findes der ingen standardelementer på standardmål med standardlåger og standard-beslag. Et håndbygget snedkerkøkken er skabt helt fra bunden fra råt kvalitetstræ af passionerede designere og snedkere, der kan deres håndværk til perfektion, og tilpasset dit hjems unikke mål og detaljer samt dine specifikke behov.

Med udgangspunkt i vores otte designlinjer bygger vi det køkken, du ønsker. Et køkken, der imødekommer fremtidige generationer og kan holde lige så længe med sit modne, afklarede og gedigne udtryk. Uanset om du vælger et klassisk køkkendesign med fyldningsdøre eller mere er til stram minimalisme med reminiscenser til Bauhaus og nordisk minimalisme, er et snedkerkøkken kvalitet på et helt andet niveau. Med et snedkerkøkken fra Handcrafted Interior vil du opleve bedre proportioner og bedre rumvirkning. Du vil opleve et køkken, hvor alting passer, og hver eneste detalje er en fryd for øjet.

Kom godt i gang med dit nye køkken

Med et snedkerkøkken fra os kan du få et stort udvalg af designs, nøje udvalgte specielfarver og de lækreste bordplader i natursten, marmor og træ, som vi nøje har udvalgt. Sammen indretter og designer vi køkkenet præcist efter dine ønsker og behov. Vores erfarne interior designere skaber drømmekøkkenet i samarbejde med dig. Du har grundtankerne, som vi sammen fuldender med ideer, erfaring og genenmarbejdede løsninger.

Inspiration til nyt køkken i lejligheden

Du behøver ikke at bo i hus for at nyde et snedkerkøkken i dit hjem. Bor du i ejerlejlighed eller andelsbolig er et skræddersyet køkken fra Handcrafted Interior et oplagt valg. Med vores store udvalg af skræddersyede løsninger kan vi meget bedre udnytte pladsen og optimere rummets funktion, fordi vi ikke er begrænset af standardmål. Samtidig kan vi indarbejde eksisterende rørføringer og andre installationer, så de bliver gemt væk i designet. Det giver ikke bare et meget smukkere køkken men også en mere praktisk hverdag.

Nyt køkken til sommerhuset

En af de største udfordringer, når du indretter sommerhus, er ofte den begrænsede plads. Det handler om at udnytte og optimere hver eneste mm, uden at udtrykket bliver for pakket og kompakt. Her kommer vores kreative designere og skræddersyede løsninger virkelig til rette.

Prisen på dit nye køkken vil også ofte have stor betydning, da det er dit sekundære hjem, men samtidig skal være hele familiens fristed, hvor hver ting har sin plads, og roen kan sænke sig. Vi tager altid udgangspunkt i dit budget, og vores dygtige designer vil med garanti finde den mest optimale løsning til jer behov, uden at prisen stikker af.

Om end dit husets rustikke stil kalder på et landligt snedkerkøkken, der er skræddersyet præcist til de snørklede kroge og den originale stil som sommerhuset er bygget i, eller du har et mere moderne sommerhus med vinduer, der kræver et køkken uden højskabe, som spærrer for udsigten, har vi det rette design til dig.

Du har mulighed for at skabe dit helt eget unikke, nye køkken til sommerhuset baseret på alle vores kollektioner. Rund køkkenet af med en bordplade i sten eller træ, der kan holde til, at køkkenbordet nogle gange bruges til lidt andre ting i sommerhuset, end du ville udsætte det for derhjemme.

Hvad koster et nyt køkken?

Den samlede investering i et nyt snedkerkøkken fra Handcrafted Interior beror på, hvilken af vores designlinje du vælger, indretningen og antallet af skuffer og skabe, greb, bordplade og eventuelt hvidevarer, som f.eks. en quooker, der skal indgå i leverancen. Netop fordi vi ikke kører med standardmoduler og standardmål, er det derfor svært at komme med en standardpris.

Vi har opstillet et par priseksempler på snedkerkøkkener, du kan se her, for at give et lille indblik.

Vælger du Handcrafted Interior til dit nye snedkerkøkken, kan vi love dig, at du får mest snedkerkøkken for pengene. Vi er nemlig det køkkenfirma herhjemme, der uden sammenligning har den bedste pris på snedkerkøkkener.

Book et møde i vores showroom i København eller Aahus med en af vores interior designere. Her giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud baseret på dine mål, evt. tegninger og billeder, samt de ønsker vi sammen finder frem til i vores showroom. Så har du taget det første skridt på rejsen mod det ultimative nye køkken til dit hjem.

Book dit møde her.

Unikt design med håndbyggede snedkerkøkkener

Hos Handcrafted Interior er vores passion for snedkereret design vores drivkraft. Vi skaber unikke og håndbyggede snedkerkøkkener med klassisk elegance og moderne funktioner. Vores mål er ikke blot at skabe smukke løsninger, men også at imødekomme vores kunders individuelle behov og ønsker. 

Vi tror på, at et køkken er hjertet i ethvert hjem, og derfor er det vigtigt for os at skræddersy dem, så de passer perfekt til vores kunders livsstil og hverdag. Vores erfarne designere arbejder tæt sammen med vores kunder for at skabe færdige løsninger, der er både funktionelle, holdbare og æstetisk tiltalende. 

Med vores snedkeres mange års erfaring i at arbejde med de fineste materialer og teknikker, skaber vi håndbyggede løsninger af højeste kvalitet, som er både holdbare og tidløse. Vi mener, at detaljerne gør forskellen, og vores snedkere sørger for, at hvert eneste element i køkkenet er perfekt udført og tilpasset. 

Hvis du ønsker et køkken, der er unikt, smukt og skræddersyet til dit hjem og din livsstil, så er Handcrafted Interior det rette valg for dig. Kontakt os i dag for at planlægge en konsultation og se, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmekøkken.

Alt bygges i hånden

Der er ingen standardmoduler eller standardmål, der kan spænde ben for den optimale indretning af dit nye køkken. Hvert eneste skab eller skuffe er opbygget i hånden på nøjagtig de mål, der passer ind. Kræver dit rum et modul på f.eks. 48,5 cm i bredden, for at udnytte pladsen optimalt, bygger vi det sådan. Med et snedkerkøkken er der ingen spildplads og ingen kompromisser.

Snedkeren følger køkkenet

Skabelsesprocessen er helt unik: Dit nye køkken er nemlig i de samme hænder fra snedkeren tager det første stykke træ i hånden til han sætter den sidste køkkenskuffe i det færdigopsatte køkken hjemme hos dig. Undervejs opbygger snedkeren hele køkkenet i værkstedet, nøjagtig sådan som det kommer til at stå hjemme hos dig. Det betyder, at han eller hun allerede har gennemgået hele køkkenet samle, før det sættes op i dit hjem, hvilket giver en meget smidigere opsætning af køkkenet. Samtidig giver det en håndværksmæssige stolthed, at de følger deres værk fra start til slut.

Vores udgangspunkt for individuelle køkkendesigns er vores designlinjer: KONTURWINDSORSHAKER, KBHTAPPEDSUMMITCLEAN og RUM.

Hvorfor begrænse sig til et snedkereret køkken?

Du kan også opgradere andre af husets opbevaringsløsninger og badeværelsesmøbler til håndbyggede møbler fra Handcrafted Interior. Ved at anvende samme materialer, farver og design fra køkkenet, kan du skabe en rød tråd gennem hele boligens indretning.

Snedkerkøkkener i forskellige stilarter

Hos Handcrafted Interior har vi forståelse for, at ikke alle har samme smag og stil, samt at mange ønsker at tilpasse køkkenet til boligens oprindelige arkitektur. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af køkkendesigns i forskellige stilarter, fra klassiske og tidløse designs til moderne og nutidige stilarter. Vores erfarne team arbejder hånd i hånd med dig for at skræddersy et køkken, der passer perfekt til dit hjem og livsstil.

Læs mere om vores mest populære køkkenserier herunder: 

Shaker Køkken

SHAKER-stilen, der er inspireret af den spirituelle Shaker-tradition i New England fra 1800-tallet. Stilen er kendt for sine balancerede proportioner og reducerede ornamentik og er en harmonisk fusion af den klassiske og funktionelle designtradition. SHAKER er med sin markante ramme tidløs, alsidig og kan tilpasses forskellige stilarter. Der findes mange forskellige tilpasningsmuligheder såsom forrammer, sokler, skuffeinddeling, farver, greb, bordplader og emhætter, som kan understøtte det udtryk du ønsker at skabe med vores alsidige SHAKER fronter.

Windsor køkken

Windsor-køkkenet er inspireret af vores klassiske shaker-køkkenlinje, men med en smallere profil og skrå skæringer, der giver et markant anderledes udtryk. Det er et high-end snedkerkøkken med en strømlinet og ren æstetik, der forener nostalgi med det modernistiske. Windsor-køkkenet fremstilles uden forramme og har forskellige sokkelmuligheder. Skufferne kan udstyres med specialfremstillede inddelere, og der er en alsidig farvepalet at vælge imellem. Der findes mange forskellige muligheder af greb i vores sortiment, og der er et bredt udvalg af bordplader. En håndbygget emhætteboks kan fuldende køkkenets udtryk.

Rum Køkken

RUM er en kollektion af snedkerkøkkener, der er designet med fokus på symmetri og sammenhæng i træets linjer og åretegninger. Køkkenerne er inspireret af nordisk designtradition og er karakteriseret ved langsgående, indbyggede grebslister. Køkkenerne kan bygges med eller uden forramme, og soklen kan være tilbagetrukket, mere fremtrædende eller i niveau med fronterne. Skufferne og inddelerne er håndbyggede, og farvepaletten er nøje afstemt. Grebene er indbyggede i fronterne, og bordpladen kan være i træ eller natursten. Derudover tilbyder vi også emhættebokse, der passer perfekt til RUM.

Tapped Køkken

TAPPED-køkkenet er et køkken med fingertappede egetræsskuffer uden front, der skaber en minimalistisk og elegant skandinavisk stil, som afspejler snedkerarbejdet i dets reneste form. Fingertapning er en traditionel sammenføjningsmetode, der giver ekstraordinær holdbarhed uden at ornamentere med noget overflødigt. TAPPED-køkkenet kommer med forramme og sokkel som en del af designet og kan laves i forskellige bejdser og finish. Der er også mulighed for specialfremstillede inddelere i skufferne, og emhætteboksen kan skræddersyes til rummet og køkkenets udtryk.

Skræddersyede snedkerkøkkener i de bedste materialer

Handcrafted Interior sætter stor pris på kvalitet, når det kommer til at skabe dit nye køkken. Vi ved, at et køkken er hjertet i boligen, og derfor er det vigtigt, at det ikke kun ser smukt ud, men også at funktionalitet og langtidsholdbarheden er i fokus. For at sikre dette anvender vi kun de bedste materialer i vores håndbyggede snedkerkøkkener. 

Vores erfaring viser, at brugen af højkvalitetsmaterialer ikke kun giver et eksklusivt og luksuriøst look, men også giver en større holdbarhed og levetid på køkkenet. Vores solide egetræsskuffers fingertapsamlinger, er ikke blot en stærk og holdbar kontruktion, men også en forfinende detalje, som er et helt kunstværk i sig selv. Vælger du udsmykke dit køkken med en af vores mange smukke farver, vil du også opleve hvordan de smukke flader får en hel anden dimension, når du fornemmer træets unikke struktur og aftegninger under malingen. 

Vi lægger også vægt på miljøvenlighed og bæredygtighed og sikrer, at vores materialer opfylder disse krav. Ved at vælge et køkken fra Handcrafted Interior kan du være sikker på, at du får et køkken af højeste kvalitet, der ikke kun er smukt, men også er skabt til at holde i mange år fremover med fokus på kvalitet og bæredygtigt.

Velbyggede snedkerkøkkener med en bæredygtig profil

Handcrafted Interior er dedikeret til at levere snedkereret løsninger, der er både smukke, holdbare og bæredygtige. Der er flere vigtige detaljer at tænke ind, når du planlægger dit nye køkken, hvis du også ønsker et bæredygtigt resultat. Først og fremmest kræver det selvfølgelig et velbygget kvalitetskøkken i gode materialer. Men ligeså vigtigt er det også, at skabe en løsning, der rummer alt hvad du har brug for, og som fungerer godt til husets arkitektur og rumfordeling samt din hverdag. På den måde sikrer du dig, at skabe et rum, som kan holde og fungere mange år frem, og dermed ikke behøver at blive skiftet ud igen.

Vores team af erfarne interior designers står klar til at hjælpe dig med at skræddersy et køkken, der passer perfekt til din bolig, behov og livsstil. 

Kontakt os i dag for at planlægge en konsultation og se, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe det køkken, du drømmer om. 

Se vores køkkener i vores showroom

I vores “House of Handcrafted” showroom i ambassadekvarteret nord for København kan du opleve vores håndbyggede køkkener og møbler i et rigtigt hjem. Huset, som er bygget i 1917, er et unikt og ældgammelt hus, hvor du kan se berettigelsen af vores snedkerkøkkener og snedkermøbler i deres naturlige omgivelser. 

Vi tror ikke på, at en 3D-tegning eller et kønsløst showroom kan give den rigtige oplevelse af vores køkkener. Derfor har vi valgt at indrette os i et rigtigt hjem, hvor du kan føle dig hjemme mens du ser, mærker og oplever det snedkerkøkken eller skræddersyede møbel, som en dag måske skal bygges hjemme hos dig.

I showroom kan du se vores otte køkkendesignlinjer, indbyggede skabe, reoler fra gulv til loft, håndbyggede senge, garderober, vitrineskabe og meget mere. Der er lagt flere timer indvendigt end der formentlig er lagt udvendigt dengang tilbage i 1917, da huset blev bygget. Kom og besøg os i vores showroom og lad os hjælpe dig med at skræddersy dit drømmekøkken. 

Du vil også nyde den familiære og hyggelige stemning i showroom, hvor der altid er kaffe på kanden og en aflukket have hvor dine børn kan sparke til en bold, mens I taler med vores interior designere.

FAQ – Find Inspiration til dit nye køkken

Velkommen til vores FAQ om eksklusive køkkener. Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, som folk har, når de overvejer at investere i et eksklusivt snedkerkøkken. Vi ved, at der kan være mange overvejelser, når det kommer til at investere i et nyt køkken, så vi håber, at denne FAQ kan hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål og give dig den information, du har brug for, for at træffe en informeret beslutning.

Hvilket køkken skal jeg vælge? 

Når du skal vælge et køkken, så er det vigtigt at overveje kvaliteten, æstetikken og funktionaliteten. Tænk på materialer, håndværksmæssig udførelse, boligens arkiktektur og øvrige indretning samt din personlige stil. Overvej også dine behov for bordplads, opbevaring, belysning og hvidevarer. Tænk på dit budget og om du er tilfreds med et standardkøkken eller om du foretrækker et specialdesignet køkken.

Hvilken bordplade til køkkenet? 

Når du skal vælge bordpladen til dit snedkerkøkken, så er det vigtigt at overveje både stil, holdbarhed, vedligeholdelseskrav og behov. Blandt vores mest populære typer bordplader finder man lækre materialer såsom marmor, granit, stål og keramiske bordplader. Den rette bordplade til dit snedkerkøkken, kan lige give den sidste wow-effekt, som kæder alle materialer sammen, og giver køkkenet personlighed. Hos Handcrafted Interior står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte bordplade. 

Hvor mange stikkontakter skal der være i dit køkken? 

I processen med at planlægge dit nye køkken, går vi meget op i at gennemgå jeres behov for stikkontakter. Hvor mange du har brug for, kan varierer en del, og den korrekte placering er også vigtig, da det giver et bedre arbejdsflow. Overvej også om nogle stikkontakter med fordel kan gemmes væk bag køkkenlåger ved at integrere dem i dine skabe. 

Hvor lang tid tager planlægning, produktion og montering af et snedkerkøkken? 

Fra første møde i vores showroom til alle detaljer er på plads, og de produktionsfærdige tegninger er klar kan der erfaringsmæssigt nemt gå 1-2 måneder, da der er mange detaljer at dykke ned i, og alt skal opmåles grundigt. Så sæt god tid af til denne fase.

At bygge et håndlavet køkken tager typisk 4-8 uger. Men ofte overstiger efterspørgslen på vores produkter kapaciteten i vores værksted, og der kan derfor forekomme ventetid før vi når til jeres projekt. Vi vil til enhver tid kunne oplyse den aktuelle leveringstid, hvis i ønsker at opstarte et projekt hos os.

Som regel tager det kun omkring 2-4 dage at sætte et køkken op, når køkkenet først er leveret. Dette kan dog variere alt efter type af køkken, bolig og personlige tilpasninger, der forlænger opsætningstiden.