Om os

Dit hjem fortæller en historie om, hvem du er. Derfor giver det mening at arbejde individuelt med de rum, hvor man ikke lige flytter en lampe for at skabe fornyelse. De stationære rum – køkkenetbadet, garderoben. Netop de rum vi bygger op fra bunden, bør kræve mere af os. Mere fordybelse.

Tænk, hvis du kunne få et skræddersyet og unikt drømmekøkken, garderobeskab eller walk-in closet, der var helt og aldeles tilpasset dig og dit hjem. Præcist og detaljeret. Som hver gang du åbnede en skuffe, bekræftede dig i dit valg. Men uden at skuffe dig over prisen.

Det kan vi hos Handcrafted Interior, fordi vi har savet vores omkostninger til. Vi arbejder ikke med fordyrende mellemled. Vi producerer selv, og vi arbejder ikke med franchise, hvor andre skal have en bid af kagen.

Vores produktion foregår på vores eget snedkeri i Letland sammen med verdens bedste snedkere – de lettiske snedkere – der med faglig stolthed og stoisk ro forstår træets rytmik. Som gennem årelange snedkertraditioner kender træet som et levende materiale. Som ved hvordan træ opfører sig og over tid og udvikler en smuk patina, der gør håndbyggede snedkerindretninger smukkere end dem, der kommer ud af et samlebånd.

Vores lettiske tilknytning er en personlig fortælling om to passionerede familier på hver sin side af Østersøen med en fælles vision om at udvikle innovative snedkerløsninger, der excellerer i både design og håndværksmæssig udførsel.

Samtidig er vi ukomplicerede og ligetil i vores proces. Vi starter sammen hos os med at skitse tanker og ideer helt uden at være låst af predefinerede moduler eller uden at bruge tiden på 3D-tegninger. Vi bruger heller ikke ressourcer på vinsmagning og svampekurser i vores showroom, men koncentrerer os om at skabe attraktive løsninger til en attraktiv pris.

På den måde har Handcrafted Interior været med til at forny og definere snedkerløsninger i Danmark. Vores nysgerrige tilgang til design og træets formåen, vores tætte bånd til Letland og vores fokus på omkostninger har revolutioneret branchen for æstetiske snedkerindretninger.

Hemmeligheden er en demokratisk kombination af noget, som normalt ikke hører sammen. Unikke møbler med en helt ligetil tilgang. Vi hører til i København, Aarhus og Malmø med snedkeri i Letland, hvor knap 150 snedkere, tegnere og andre håndværkere er beskæftiget. Processen er altid den samme: Den enkelte snedker skaber sit værk fra bunden og installerer selv det færdige produkt. Det er lidt en anden måde at gøre det på, men det sikrer et helstøbt og unikt produkt. Hver gang.  

Se vores komplette serie af køkken inspiration, eller oplev vores snedkerkøkkenvitrineskabbordpladereolsystem, vinopbevaring og Ikea-hack køkken.