Opbevaring

Ordenssans

Tilpassede og håndbyggede møbler skaber først og fremmest orden i dit hjem. Men måske mere vigtigt, så yder de snedkererede opbevaringsmøbler et roligt udtryk, der efterlader en smuk og gennemført æstetik, hvor dit hjem opleves med en naturlig rød tråd.

Vi bygger, designer og skaber flere og flere møbler, der ikke blot forskønner boligen og gør opbevaringen lettere, men som også bidrager til at skabe en designmæssig holdning i  indretningen af dit hjem – og som ikke mindst øger værdien af din bolig.

Vi er snedkere af hjertet. Vi arbejder i og med træ, og vi kender snedkerhåndværket til bunds. Vi kender de klassiske teknikker og de traditionelle stilarter, men vi er samtidig altid nysgerrige efter de seneste innovationer inden for faget, ligesom vi altid er på udkig efter avancerede beslag, indbyggede belysningsløsninger og overfladebehandlinger.

Hvad enten vi taler badeværelsewalk-In closetvitrineskabreolsystemgarderobeskabskunkskabsengereolerentréindbyggede skabereolvæg, vinopbevaring eller børnemøbler, får du en opbevaringsløsning som er skræddersyet, tilpasset og afstemt dit konkrete behov. Så bor I, i en lille bylejlighed med skrå vægge, en herskabslejlighed med højt til loftet eller et parcelhus, så har vi en løsning, hvor du står tilbage med et smukkere og bedre proportioneret design med langt mere reel opbevaringsplads end standardvaren.

Gennem vores håndbyggede tilgang åbnes der for muligheder, som standardvaren ikke kan indfri. Et eksempel er skunkskabet, som udnytter pladsen i vinklen mellem gulv og et skråt tag. Eller et indbygget skab i den lille entré, hvor der er brug for plads til overtøjet, men hvor standardstørrelserne må give op.

Vores udgangspunkt for individuelle opbevaringsløsninger er vores designlinjer: KONTURWINDSORSHAKER, KBHTAPPEDSUMMITCLEAN og RUM.

KONTUR har fronter der er fræset med et bølget organisk udtryk, som giver en markant og personlig stil.

WINDSOR har en smal profil skåret i smig, der leder tankerne hen på en stram geometrisk art deco-stilart med en strømlinet æstetik.

SUMMIT De skråt-skårede greb i fuld bredde er en interessant og overbevisende detalje, som skaber et roligt udtryk uden at være for enkelt.

SHAKER er inspireret af New Englands smukke historiske shaker-møbler med et design, der peger frem mod Nordisk funktionalisme.

CLEAN Er som navnet antyder helt ren i udtrykket med rene flader og linjer. 

RUM er en hyldest til de nordiske designtraditioner med store træflader. Fineren er omhyggeligt sorteret for at sikre et organisk forløb i træets linjer.

KBH udspringer af retro-københavnerkøkkenet med overfalsede låger og strålende farver. TAPPED markerer sig med sine store egetræsskuffer, som træder selvsikkert frem med fine fingertappede samlinger.