Børnemøbler

Møbler i børnehøjde

Stole, borde, sofaer, senge, lænestole – Det hele er stort og uoverskueligt set fra et barns perspektiv. Samtidig har børnemøbler ikke tradition for at være specielt æstetiske. Det er synd, for børn har også ret til at omgås smukke og harmoniske ting, så deres eget værelse bliver et fristed for leg og tryghed.

Med håndbyggede børnemøbler fra Handcrafted Interior får I børnemøbler, som i materialer og størrelse gør det skæggere og nemmere for børnene at bruge. Ikke mindst udnytter børneværelset, så der i reolen fx er plads til den helt store Lego-udstilling. 

Med respekt for børnenes anatomi fremstiller vi skriveborde, små bænke, reoler – og møbler med opbevaringSenge kan fx indbygges mellem skabe eller være fritstående. Og rumme en masse god opbevaring så puder, tæpper, sengetøj, tøjdukker, biler og klodser kommer af vejen. Plads til det hele, til glæde for dit barn og ikke mindst mor og far.

Designmæssigt kan vi med udgangspunkt i vores otte designlinjer levere miniatureudgaver af vore voksenmøbler. På den måde kan dit barn få en kvalitetspræget oplevelse af at være omgivet af fx SHAKER-møbler.

Børnemøbler skaber en gennemført indretning, hvor det er tydeligt, at der er tænkt på hver en detalje og alle beboere i jeres hjem – og som ikke mindst holder til børns lidt mere hårdhændede behandling.  

Kvalitetsmøbler til børn er en bæredygtig indstilling. Møblerne kan gå i arv og en dag glæde dine børnebørn. Tag en god snak om børnemøbler og indretning af børneværelset med vores interior designere..