Entre

Førstehåndsindtrykket

Entréen. Her opstår det første indtryk af resten af din bolig. Det er samlingsstedet, hvor du åbner døren til dit hjem og med ét viser, hvad man kan forvente bag resten af de fire vægge. Det er et sted hvor mennesker mødes. Samtidig er entreén det sidste blik på dit hjem, når du går ud af døren. 

Derfor giver det mere end mening at give dette rum – indgangspartiet til dit hjem – ekstra opmærksomhed og kærlighed. Det handler om at skabe noget af en entré.

I entréen går man ind fra verden og ud i verden. Samtidig sker ændringer af din påklædning som årstiderne skifter netop på disse kvadratmeter som ofte er små og snørklede. Derfor er det logisk at tænke skræddersyet opbevaring ind i din entré.  

Hos Handcrafted Interior har vi specialiseret os i ikke blot at udnytte entrépladsen til sidste kvadratcentimeter, men også medvirke til at entréen virker som en appetitvækker og visitkort til resten af din bolig.

En entré kan huse mange forskellige møbler, vitrineskabe, skabe, reolerwalk-in closet og garderobeskabe. Og fordi vi håndbygger, afstemmer og dimensionerer vi altid møblerne helt efter de muligheder eller begrænsninger, som hersker i lige netop din entré.

Hvor et flot badeværelsesnedkerkøkken med flot bordplade eller en hyggelig stue er boligens kerne, er entreen hjemmets førstehåndsindtryk.