Garderobe

Klædelighed

Vores garderobeskabe er skønne at se på, dufter skønt af træ og udtråler den holdbarhed, du forventer af et skræddersyet opbevaringsmøbel til dit tøj.

Vores otte designlinjer dækker alt fra den klassiske smag til det hipsteragtige retro. Vi arbejder med spektret i den bedste danske møbeltradition med fortolkninger af nordisk minimalisme i alle sine smukke afarter.

Designlinjen TAPPED giver dig fx et garderobeskab helt uden fronter, hvor æstetikken er overladt til de smukke fingertappede samlinger. Har du et ønske om at genbruge dine smukke antikke greb, kan det selvfølgelig lade sig gøre. Monteringen tager vi os af ligesom vi løbende tager de nyeste teknologier i brug, når det kommer til indvendig belysning og skuffeudtræk.

I vores stræben efter at bygge de fineste garderobeskabe, bruger vi konsekvent det bedste bæredygtige træ fra Baltikums mange skove. Vi drejer vores garderobestænger af massivt egetræ og håndsorterer træ og træfinerer. Alt sammen for at sikre, at de sammenhængende årer og linjer i skabsdøre og skuffer taler sammen.

Dit nye garderobeskab kan således stå rent med store træflader eller mere finurligt med sprossevinduer og indkig. Det bedste er, at du ikke behøver ikke sælge huset først for at få råd. Tag en snak med vores kvalificerede interior designere om dine behov og få et tilbud. 

Oplev et eksklusivt køkkenbordpladesnedkerkøkkenikea hack køkken og walk in closet. Du kan også se vores køkken inspirationvitrineskabreolsystem eller shaker køkken.