Reol

Reoler med højt til loftet

Den indbyggede bogreol skaber en øjeblikkelig kvalitetsfølelse i dit hjem. Rundt om en dør, på en endevæg eller som klassisk håndbibliotek som breder sig overskudsagtigt over flere vægge. Med åbne hylder, med låger i glas eller i en kombination. Måske suppleret med en original og skræddersyet hjemmearbejdsplads. Mulighederne er mange. Reolen præsenterer på fineste vis dine bøger og yndlingsgenstande og skaber overskud, sammenhæng og personlighed i dit hjem.

Vi lever og ånder for håndværket snedker køkken. Fokus på håndlavet kvalitet med et stædigt øje for detaljen. Når vi fremstiller smukke reoler efter individuelle mål, er den derfor altid millimeter-afstemt efter dine behov og ikke mindst det eller de rum, reolen skal fungere i. Måske er det i virkeligheden badeværelset, som fortjener en håndbygget reol med plads til badekåber, håndklæder, olier og andre accessoires.   

Vi har erfaring i at proportionere reolerne, så de indgår som et naturligt og praktisk element. Vi løser de individuelle ønsker, som placeringen af det store TV, de høje vaser, el-udtrækket til dine lamper osv.

Vi fremstiller som udgangspunkt reoler ud fra vores designlinjer. Men ud fra kundeforespørgsler kan vi også designe og bygge unikke reolløsninger. Med andre ord leverer vi i lige præcis din nye reol i de mål og de farver, som den mere kræsne forbruger efterspørger.

Se også vores snedkerkøkkenikea hack køkkenbørnemøblerentre opbevaring og walk in closet.