Senge & bænke

Stræk benene

Sengen er nok det møbel i dit hjem, som du bruger flest timer sammen med. Med en håndbygget sengeramme fra Handcrafted Interior får du et kvalitetsmøbel, som ikke blot inviterer til en god nats søvn, men som gennem sit individuelle design matcher din stil.

En håndbygget seng er en seng som til sidste millimeter drager fordel af de særlige forhold, som hersker i din bolig. Derfor er vores sengerammer ofte en slags multimøbler, hvor vi ud fra dine tanker tegner et møbel, der imødekommer sengeborde, skuffer og garderobeskab, hylder til bøger og stik til oplader og lyskilder. Personlige detaljer der giver dit soveværelse helt nye dimensioner og skabe glæde. Nat for nat.

Vi tegner og bygger sengerammer præcist efter målene på alle typer og størrelser af madrasser. Samme tilgang har vi, når vi bygger bænke, som altid er en indbydende detalje i hjemmet. En bænk i entreen til at tage sko på med indbygget opbevaring. Mellem to højskabe i soveværelset eller i køkkenet, hvor ungerne hygger sig mens, der kokkereres. Uanset om det er bænke eller sengerammer, vi bygger, arbejder vi altid i træ, og overordnet gør vi os stor umage for at skabe en organisk sammenhæng med smukke strukturer og linjer i de træflader, som strækker sig over senge, bænke, skuffemøbler og skabe. Vi kan lade sengerammen eller bænken stå i en flot rå finish eller i en malet farve, hvor træets årer og linjer stadig kommer til sin fulde ret.

Lad dig også inspirere af vores lækre IKEA-køkken hacks