Skunk

Fra spildplads til plads til spillene

Skunken kalder man de uudnyttede kvadratmeter mellem en lav væg og den nederste del af taget. En førstesal med skråvægge gemmer således ofte på mange gode kvadratmetre. Med et håndbygget skunkskab fra Handcrafted Interior får du en optimal opbevaring, så du får plads til alt det, der normal ligger fremme, legetøj, spil eller de grimme ringbind. Skunken er med andre ord et område i din bolig, der kan omdannes til  brugsmæssigt aktiv ved at ombygge det til en garderobe.

Skunken kan udnyttes på forskellig vis. Skal skabet være i selve skunken eller foran? På en endevæg helt til kip? Takket været vores skræddersyede tilgang får du et færdigt resultat, der tager hensyn til skævheder og uregelmæssigheder i både paneler og stuk, så det færdige resultat fremstår helstøbt. Med udgangspunkt i vores designlinjer kan du for eksempel vælge den mere klassiske løsning med overfalsede fyldningsdøre og iskruede kvalitetsgreb, eller den mere minimalistiske med diskret udfræsede greb. Skunken. Sjovt ord – mange muligheder.

Tag en snak med vores interior designere og få nogle brugbare ideer til en optimeret udnyttelse af dit hjem og loftsrum. 

Se flere opbevaringsmuligheder med vores børnemøblerreoler og vitrineskabe. Husk også at besøge vores populære sider om walk in closetsnedkerkøkken og ikea hack køkken.