Tilbehør

Giv dit køkken mere krydderi

Når I har valgt et kompromisløst og unikt snedkerkøkken, bliver følelsen først rigtig helstøbt, når den fortsætter fra det ydre til det indre. En vigtig detalje i det gennemdesignede, kvalitetsprægede snedkerkøkken er derfor skuffernes inddeling.

Når skufferne roder og indholdet mere er præget af tilfældigheden end reglen, kan det i værste fald give anledning til irritation. Tingene bør have sin plads.  Derfor har vi udviklet bestikinddelere, som er snedkeret af egetræ, og som bygges direkte ned i skuffen. Det handler om at optimere brugen af skufferne og udnytte hvert et hjørne. Om at få overblik over dit køkkenværktøj og krydderier og blive fri for rod.

Men det er ikke kun køkkenet, der har brug for inddelere. Vi bygger således skuffe- og hyldeindelere af massivt egetræ til klædeskabe og walk-in closets – Så en skuffe både kan rumme undertøj og strømper og gøre dine accessories som slips, solbriller og bælter nemme at finde – ikke mindst meget mere præsentable.

Skuffeinddelerne skal bestilles sammen med det håndbyggede køkken, da de som alt andet er håndbygget fra bunden. Sammen med vores interior designere kan komme frem til den helt rigtige op -og inddeling af dine skuffer.