Vitrineskabe

Trin for vitrine

Et vitrineskab er et skab med glaslåger. Et smukt klassisk møbel, der elegant udstiller ting, der betyder noget for dig. Vitrineskabet er et smukt møbel, der dels reflekterer dagslyset i glaslågerne og giver dit hjem en personlig atmosfære.

Første trin er at finde ud af, hvilket rum vitrineskabet bedst hører hjemme. Er det i køkkenet til krydderier, olier og kogebøger? Er det i din entré til huer og vanter? Eller I badeværelset til badesalt, håndklæder og kosmetik?

Mulighederne er mange, og det samme gælder den håndværksmæssige udformning af vitrineskabet. Andet trin er derfor at vælge design med udgangspunkt i vores otte designlinjer, der spænder fra det klassicistiske over retro til ny nordisk minimalisme.

Uanset stilart håndbygger vi dit vitrineskab fra bunden. Vi dimensionerer og proportionerer møblet, så det harmonerer perfekt med netop dit rum og det tænkte indhold. Glæd dig til fingertappede skuffer med eller uden forrammer og indfattede glaslåger, som i sig selv skaber blikfang.

Med håndbyggede møbler fra Handcrafted Interior får du et omhyggeligt proportioneret vitrineskab, som lyser op i rummet. Du kan frit vælge at lade vitrinen stå i råt træ eller vælge fra vores farvepalet af holdbare malede overflader, der efterlader de flotte strukturer og linjer i træet.

Se også vores snedkerkøkkenikea hack køkkenskunk skabe og walk in closet.