Walk-in closet

Skræddersyet walk-in closet system

Selvom dit tøj måske ikke er skræddersyet, vil du få fornemmelsen, når du træder ind i dit skab og oplever din garderobe eksponeret på bedste vis.

Med dit eget walk-In closet får du ganske enkelt drømmen om den perfekte garderobe, der er smuk i sig selv – med og uden tøj. Med sine omhyggeligt afstemte dele og detaljer er walk-In et monument i sig selv. Et magisk forvandlingsrum der hjælper dig til at blive den bedst klædte udgave af dig selv.

Med et skræddersyet walk-In closet fra Handcrafted Interior kan du få dit rum indrettet, så det præcist harmonerer med dine behov og den øvrige æstetik i dit hjem. Vi er snedkere og vi elsker at arbejde i træ, så og vores håndbyggede walk-In wardrobes er intet mindre end en opvisning i de muligheder, som træet byder. Selvfølgelig er garderobestængerne drejet i massivt egetræ, ligesom vi altid arbejder med den nyeste teknologi i skuffeudtræk med fx softclose – der er intet som en fingertappet skuffe med slips, der glider roligt på plads tidligt om morgenen.  

Med en skræddersyet løsning er der taget højde for dine individuelle behov. Det kan være ekstra plads til de lange frakker eller et ønske om at få skoene op fra gulvniveau, så man rent faktisk kan se dem, smukt eksponeret på en skrå egetræshylde. Tilsvarende bør overskabe dimensioneres med mindre dybde, så du bedre kan både se og nå indholdet.

Vores interior designere står parat med masser af gode råd om den perfekte walk-in løsning, der altid er 100% tilpasset og designet til dig, din garderobe og dit rum.

Se også vores snedkerkøkkenbadeværelsesmøbler og ikea hack køkken.