Snedkerkøkken

Forkæl dit hjem med et eksklusivt tidløs snedkerkøkken

Et moderne snedkerkøkken er et luksuskøkken, der er bygget op fra bunden af uddannede dygtige snedkere. Udgangspunktet er det helt rå træ, og det færdige produkt er skræddersyet præcist til dig og dit hjem – både hvad angår mål, indretning, design og i valg af materialer. Handcrafted Interior har specialiseret sig i at skabe netop håndlavede køkkener, men på en måde, hvor flere kan være med på prisen end tidligere. 

Nyt Snedkerkøkken efter mål

Et snedkerkøkken er et flot, harmonisk og holdbart kvalitetskøkken skabt efter stolte håndværkertraditioner. De bedste køkkener er altid bygget præcist til dit hjem og det sted i hjemmet, hvor køkkenet skal have sin plads. Alt lige fra indretningen i skuffer og skabe til både låger, skuffefronter og indmad er noget, du har indflydelse på.

Vi arbejder aldrig med præfabrikerede dele eller elementer på vores snedkeri. Derfor er der heller ikke en liste med standardelementer eller standardmål at vælge ud fra. Alle køkkenskabe bygges på specielmål. Enten for at imødekomme det flotteste resultat, eller på grund skæve vinkler og udfordringer i det rum, hvor køkkenet skal bo. Heldigvis imødekommer et køkken fra Handcrafted Interior begge dele.

Håndlavet Eksklusivt Snedkerkøkken i egetræ

Spørger du os er det en selvfølge, at alle køkkener kommer med fingertappede skuffer udformet i massivt egetræ. Fingertappede samlinger er en ældgammel teknik, som dygtige håndværkere har brugt til at skabe smukke og solide samlinger i århundreder. Et snedkerkøkken er nemlig ikke blot en æstetisk oplevelse, men et holdbart stykke møbelkunst til din bolig, der beviser sit værd, hver gang du åbner skuffen. Et køkken, der giver et perfekt arbejdsrum til gastronomiske oplevelser og fuldender stilen i husets nok vigtigste rum. 

Hvorfor vælge et snedkerkøkken i eg? 

Et håndlavet køkken i eg er en tidløs og klassisk tilføjelse til ethvert hjem. Eg er en smuk og slidstærk træsort, der kun bliver mere karakterfuld med tiden. Hos os kan du få et skræddersyet køkken i eg, der er helt unikt og tilpasset dine konkrete ønsker og behov. 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og bruger kun de bedste materialer og teknikker. Vores passionerede og erfarne snedker team har en dyb forståelse for egenskaberne af eg og arbejder med omhu og præcision for at skabe et køkken, der ikke kun ser smukt ud, men også vil holde i mange år fremover. 

Vi tager os tid til at lytte til ideer og ønsker og arbejder tæt sammen med dig for at skabe det perfekte køkken i eg til  hjemmet. Uanset om du ønsker en moderne eller mere traditionel stil, kan vi skabe en unik og moderne køkkenløsning, der vil slå benene væk under dig. 

Så hvis du er på udkig efter et køkken i egetræ, der er håndlavet med kærlighed og præcision, så er du kommet til det rette sted. Kontakt os i dag for at starte på din rejse mod det køkken, du altid har drømt om.

5 fordele ved et snedkerkøkken i eg i forhold til andre træsorter

 1. Tidløs elegance: Eg er en træsort, der giver et varmt og naturligt udseende til dit nye køkken. Det tilføjer også en rustik charme og giver en følelse af hygge og hjemlighed, og har været et fast element i dansk design i hundredevis af år. 
 2. Høj kvalitet: Vores håndværkere har års erfaring og ekspertise i at arbejde med eg og ved, hvordan man håndterer dette træmateriale for at skabe en smuk og holdbar køkkenløsning, der vil vare i mange år. 
 3. Unikke åretegninger: De smukke åretegninger i træets overflade, har en dybde som sikre, at du kan fornemme træets struktur underoverfladen, selv hvis du vælger at male dit egetræskøkken i en af vores smukke farver. Dette bevare følelsen af et eksklusivt køkken, uanset hvordan du ønsker at overfladen skal fremstå, og vidner også en de fingertappede træskuffer i egetræ, som gemmer sig bag fronterne.
 4. Stærkt og holdbart materiale: Eg er kendt for sin styrke og holdbarhed, og det gør det til et ideelt valg til et køkken, der bruges dagligt. Det kan modstå slid, stød og stærke temperatursvingninger og vil holde sin smukke patina i mange år. 
 5. Investering i din bolig: Et køkken i eg er en investering, som vil tilføje værdi til og gøre din bolig mere attraktivt på markedet. Det vil også give en følelse af stolthed og tilfredshed ved at have et unikt og smukt køkken, der er udviklet præcis til jeres hjem.

Stort eller lille snedkerkøkken?

Der er forskellige muligheder for at personliggøre køkkenets enkelte elementer uanset størrelsen.

 • Forrammer: Med forrammer er det muligt at vælge kun vertikale eller kun horisontale forrammer. Eller den klassiske løsning med forrammer hele vejen rundt om hvert enkelt modul. En interessant detalje ved et køkken, som bidrager til en stor udtryksmæssig effekt.
 • Soklen: På de fleste køkkenkollektioner kan du vælge om soklen enten skal være tilbagetrukket, i niveau med fronten eller placeres udvendigt på fronten. Valget har afgørende betydning for køkkenets tilstedeværelse i rummet.  
 • Skuffeopbygning: Du kan vælge mellem 10 forskellige klassiske opbygninger af skufferne. Naturligvis i massivt træ.
 • Farvet eller natur: Du kan vælge at lade dit snedkerkøkkens overflade stå i den naturlige egetræsfiner, som blot tilføjes en neutral olie, eller du kan tilføje en af vores smukke bejdser, for at ændre træets karakter. Derudover tilbyder vi fronter i et kurateret udvalg af smukke farvetoner.
 • Greb: På vores køkkendesigns som ikke har fræsede greb eller grebslister, kan du frit vælge mellem et stort udvalg af greb. Det er også muligt at genbruge greb fra det tidligere køkken, købe greb fra en vintagebutik eller noget helt fjerde.
 • Bordpladen: Vælg mellem flere forskellige, smukke typer natursten f.eks. en bordplade i ægte marmor. Du kan naturligvis også vælge en bordplade i samme træsort, som fronterne på køkkenet.
 • Emhætteboks: Det er muligt at tilkøbe en specialdesignet emhætte-boks, som passer præcist til den model, du har valgt. Designet tilpasses efter det omgivende køkkenrum og køkkenets udseende, så du får en 100 % indpasset emhætte i dit nye køkken.
 • HvidevarerHårde hvidevarer kan integreres fuldstændigt i køkkendesignet. Det kan være køleskab, vinskabe, skuffekøleskabe, quooker og opvaskemaskine. Vi kan også opbygge en særlig sektion med f.eks. flere forskellige ovne, så de sidder i en god og praktisk anvendelseshøjde, eventuelt suppleret med et praktisk varmeskab, der kan holde maden varm.

Et håndlavet snedkerkøkken skabt af en enestående proces

Tilblivelsesprocessen for et køkken fra Handcrafted Interior starter med, at du besøger os i København eller Århus, hvor du kan opleve vores forskellige køkkendesigns. Herefter tager vores erfarne interior designere et møde med dig, hvor I sammen går i detaljer med, hvilken af vores designlinjer køkkenet skal bygges ud fra, samt hvilke mere specifikke tilpasninger og indretningsønsker, du har.

Både i forhold til samspillet med resten af din bolig, den praktiske indretning af rummet, samt den optimale placering af skuffer og hylder, når det kommer til opbevaring af gryder, pander, knive, krydderier og så videre. Gennem processen dykker vi ned i vores cases, hvor du ser eksempler på, hvordan vi har løst lignende opgaver for andre kunder.

Ud fra alle dine ønsker og drømme, laver designeren et forslag til at skabe dit drømmekøkken. Når I er blevet helt enige om udtryk og opbygning, kommer vi hjem til dig og måler op, hvor efter vi tilpasser køkkenet til de faktiske mål.

Skræddersyede snedkerkøkkener til alle typer boliger

Dit nye snedkerkøkken er nu klar til at blive bygget på vores værksted i Letland, hvor de fra vores snedkere team, der kommer til at stå for både produktionen og monteringen af dit nye køkken, går i gang med opgaven. Det er de samme personer, der følger  køkkenet og har det i hænderne hele vejen.  Fra udskæringen af den første planke, til den sidste skuffe er sat i hjemme hos dig. Snedkerne skaber hvert enkelt element nøjagtigt, som du har bestilt det, og testsamler hele køkkenet på værkstedet på forhånd.

På den måde er de helt sikre på, at alt passer perfekt sammen. Når de er færdige med køkkenet, skiller de det hele ad, pakker det forsvarligt ned, og sender det hjem til dig. Herefter kommer snedkerne til Danmark, hvor de samme personer som har bygget dit køkken, kommer og sætter det færdige køkken op hjemme hos dig. Det er vores definition på et håndbygget køkken. Et køkken der er så meget mere end bare et køkken i træ.

Et stort snedkerkøkken til villaen eller herskabsboligen

Til patriciervillaen eller herskabslejligheden, er et håndbygget køkken i høj håndværksmæssig kvalitet og eksklusivt materialevalg det oplagte valg. En løsning der er med til at fremhæve og understrege det herskabelige, det storslåede, det gode håndværk og unikke ved din bolig.

Et klassisk snedkerkøkken i boligens oprindelige stil

Har du købt et ældre hus, hvor de tidligere ejere har erstattet det oprindelige køkken med et nyere standardkøkken, så giver vi hos Handcrafted Interior en mulighed for at genskabe det oprindelige køkken i husets ånd, ligesom vi kan genskabe dit badeværelse og opbevaringsløsninger. Det giver dig en helt unik mulighed for minutiøst at rekonstruere husets stemning, oplevelse og fornemmelse, nøjagtigt sådan som arkitekten havde det i tankerne, da huset blev tegnet og bygget.

Et skræddersyet snedkerkøkken til lejligheden

Til små lejligheder kan vi skabe en bedre udnyttelse af pladsen, fordi vi skræddersyer de enkelte køkkenelementer præcist til den plads, der er til rådighed. Det betyder, at der ikke bliver spildplads til overs. Samtidig giver det mulighed for at skabe et mere æstetisk køkkenudtryk. Skrå og skæve vægge, ujævne gulve eller faste rørføringer er heller ikke noget problem. Alt kan tilpasses præcist til forholdene på stedet, og tegnes, så f.eks. rørføringen integreres fuldstændigt i både kabinettet og indmaden i køkkenmøblerne.

Mere end et snedkerkøkken

I modsætning til traditionelle køkkenløsninger, har vi ikke specialfremstillede køkkener på lager. Vi producerer udelukkende specifikt til den enkelte kunde. Prisen på et håndlavet køkken afhænger derfor af dit valg af kollektion, materialer og udformning af dit konkrete køkken, ikke mindst hvor mange skuffer, skabe og andre detaljer, du ønsker til dit køkken.

Når det så er sagt, er vi kendt for at være det køkkenfirma i Danmark, der har den bedste pris på snedkerkøkkener, og dem som giver dig mest værdi og kvalitet for pengene uden at gå på kompromis med skabelsesprocessen eller din oplevelse som kunde.

Prisen på dit snedkerkøkken

Book et møde med en af vores Interior designere i vores showroom i København eller Århus, og kom tættere på en konkret pris på dine håndbyggede snedkerdrømme.

Book dit møde med os her!

Fingertappet snedkerkøkken

Et snedkerkøkken der er fingertappet er det oplagte valg for dig, der ønsker at tilføje en tidløs elegance i nordisk design til dit køkken. Denne type køkken, som vi kalder TAPPED, giver den ultimative følelse af ægte håndværk, da den traditionelle fingertapssamling står helt uforstyrret til skue, og oser af gedigent snedkerhåndværk. 

Når du vælger denne type køkken, får du ikke kun enestående skønhed, men også en ekstraordinært god holdbarhed og modstandsdygtighed. Denne type samlinger er kendt som den ultimativt stærkeste skuffekonstruktion, hvilket også gør det til et køkken, der har en enormt god holdbarhed og lang levetid.

Køkkenet er ikke bare høj snedkerkvalitet men også et bæredygtigt valg, da det er produceret af træ fra bæredygtigt drevne skove. Handcrafted Interior vælger omhyggeligt det træ, der anvendes i produktionen af vores køkkener, for at sikre, at vi kun bruger træ fra ansvarlige skovbrug.

Denne type køkken er desuden et unikt valg, da det er fremstillet af vores dygtige håndværkere, der har brugt år på at mestre deres kunst. Vores håndværkere har en dyb forståelse af træets struktur og naturlige skønhed, og de har brugt deres færdigheder til at skabe et køkken, der er både funktionelt og smukt.

Endelig giver et TAPPED køkken dig en enestående mulighed for at tilpasse dit køkken efter dine personlige behov og ønsker. Vores team af designere og håndværkere samarbejder tæt med dig for at skræddersy dit køkken, så det passer perfekt til hjemmet og din livsstil. Fra valg af bordplade og bejdse til indretning af skuffer og skabe, vil du have mulighed for at skabe et køkken, der er helt og aldeles tilpasset dig og til fulde lever op til dine forventninger.

Hvad betyder fingertappet snedkerkøkken?

Et fingertappet køkken er en type håndlavet køkken, hvor træet er sammenføjet ved hjælp af en teknik, der kaldes fingertapning. Fingertapning er en teknik, hvor træstykkerne samles ved hjælp af tætte og præcise tapper, som skæres ind i enderne af træstykkerne og passer nøjagtigt sammen.

Denne teknik giver en stærk og stabilt samling, der er både holdbar og æstetisk. Fingertappede køkkener er kendt for deres elegante udseende og høje kvalitet, og de er ofte valgt af dem, der ønsker et køkken, der er enestående og personligt helt nede i detaljen.

Hos Handcrafted Interior er vi stolte af vores håndværk og vores snedkeres evne til at skabe disse smukke køkkener. Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker, og vores håndværkere arbejder med stor omhu og præcision for at sikre, at hvert enkelt træstykker er perfekt tilpasset og samlet med fingertapning.

Snedkerkøkken i København og Nordsjælland

Hvis du vil opleve vores snedkerkøkkener på nært hold, så er du mere end velkommen til at besøge vores showroom, House of Handcrafted, beliggende på Gammel Vartov Vej 2, 2900 Hellerup i København. 

Hos House of Handcrafted kan du få inspiration til dit håndbyggede køkken og møbler i en autentisk og inspirerende atmosfære. I stedet for at præsentere vores varer i en steril butik eller et kedeligt showroom, har vi valgt at indrette os i et rigtigt hus, hvor du kan opleve vores håndlavede køkkener og møbler i deres rette element, men kroge og detaljer, som i et ægte hjem. 

Vores hus i ambassadekvarteret nord for København er bygget tilbage i 1917 og er fyldt med historie og charme. Vi har valgt at indrette huset med vores køkkendesignlinjer, indbyggede skabe, reoler fra gulv til loft, håndbyggede senge, garderober, vitrineskabe og meget mere. Du kan se, røre og mærke HCI´s snedkerkøkkener og møbler på tæt hold og få en fornemmelse af, hvordan de vil passe ind til dine ønsker og behov i dit eget hjem. 

Vi har altid kaffe på kanden og vores stemning er familiær og hyggelig. Vi vil gerne have, at du føler dig hjemme, mens du udforsker vores håndværk. Vi har endda en aflukket have, hvor dine børn kan lege og du kan tale med vores interior designere. 

Besøg vores showroom i København og oplev vores håndbyggede køkkener og møbler på en helt unik og inspirerende måde.

FAQ om snedkerkøkken

Vores håndbyggede snedkerkøkkener starter ved priser på ca. 60.000 Inkl. moms. Prisen er eksklusiv montering, levering, bordplade og hårde hvidevarer. Vores priser kan variere utrolig meget alt efter model, valg af bordplade, hårde hvidevarer, tilpasninger, materialer m.m.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder og de forskellige priser på vores snedkerkøkkener.

Hvad koster et snedkerkøkken?

Vores håndbyggede køkkener starter ved priser på ca. 60.000 Inkl. moms. Prisen er eksklusiv montering, levering, bordplade og hårde hvidevarer. Vores priser kan variere utrolig meget alt efter model, valg af bordplade, tilpasninger, materialer m.m.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder og de forskellige priser på vores snedkerkøkkener.

Hvad er et snedkerkøkken?

Et snedkerkøkken er en køkkenløsning, der er fremstillet og designet af vores dygtige snedker kollegaer. Det er en individuel køkkenløsning, der er tilpasset kundens behov og ønsker. Snedkerkøkkener er kendetegnet ved deres høje kvalitet og holdbarhed, samt deres æstetisk tiltalende design og finish.

Hvad er et rammekøkken?

Et rammekøkken kendetegnes ved dens konstruktionsstil, hvor køkkenskabene er bygget med en synlig, ydre ramme, der omkranser dørene og skuffefronterne. Denne klassiske designstil er populær for sin håndværksmæssige kvalitet og stil.

Se også vores lækre badeværelser, vitrineskabe, walk in closet, reolsystem,  køkken inspiration, garderobeskab, køkkenø, SUMMIT køkken, KBH køkken, vinopbevaring og shaker køkken eller læs mere om hvorfor du skal vælge et snedkereret køkken fremfor et ikea hack køkken.