Vinopbevaring

Årgange og årringe

Vi indretter i højere grad vores hjem med en skarpere definering af rummenes rolle. Med et stigende globalt udsyn besøger vi hoteller og boliger over hele kloden og kommer hjem med inspiration og lyst til at indrette vores hjem med et øget internationalt islæt. Vi bygger walk-in-closets, hjemmebarer og fitnessrum i vores private hjem og mærker glæden ved en hverdagsluksus, hvor vi tillader os at forkæle os selv og vores sanser. Vi oplever, hvordan det skræddersyede hjem, skaber en stærkere tilknytning til vores rammer, der i højere grad bliver en refleksion af, hvem vi er som mennesker og ikke mindst, hvad vi interesserer os for.

Interessen for vin er stigende

Det er helt naturligt, at vi ønsker at indrette vores hjem med de røde og hvide dråber for øje. Smagen og interessen for vin er ikke længere forbeholdt de få, men har heldigvis udbredt sig til en passion for flere og flere. Efter en stigende efterspørgsel efter vores kompetencer og forståelse for at indrette skræddersyede vinopbevaringsløsninger, vinrum og vinkældre, har vi nu hældt konceptet på flaske og åbner vores døre for vinnørderiets mange glæder.

Vinløsninger kræver vinviden

Når man skal tegne og indrette vinopbevaring, kræver det selvfølgelig en æstetisk tilgang, men det kræver i lige så høj grad viden om vin. Nogle typer vin kræver én slags hyldehældning, en anden slags vin kræver en vis fugtighed mens en tredje kræver temperaturer uden for store udsving. Ligesom dyrkning af god vin kræver snilde, erfaring og en menneskelig interaktion tilgår vi opbevaringen og indretningen af vin med samme personlige filosofi. Præcis som, når vi håndbygger snedkerkøkkener.

Træ er vores metier

Vinløsninger kan enten bygges som en forlængelse af husets øvrige linje, hvor f.eks. køkkendesign definerer materialevalg og udtryk. Men opbevaring af vin kan også tilgås som en spændende kontrast, hvor vi enten arbejder med et mere rustikt udtryk eller går i den helt modsatte grøft og designer med stramme reoler og glaslåger. Fælles for vores materialetilgang er brugen af træ.

Vores mange års erfaring med træets personlighed tager vi med, når vi tegner, skaber og indretter dit helt eget personlige vinprojekt. 

Når en god årgang bor sammen med træ med smukke årringe, går tingene op og skaber en symbiose, hvor naturens gaver går hånd i hånd med den ypperste håndværksmæssige forarbejdning.

Vin er ikke blot et kælderprojekt

Vinopbevaring kan bo mange steder og ofte integrerer vi løsningen, når vi bygger dit nye køkken eller bryggers, men et aflukket rum i stuen, i køkkenalrummet eller under trappen kan også være den bedste løsning for dig.

Der er mange muligheder som i sidste ende handler om en god blanding af din vinsamling, og hvordan dit hjem er indrettet.

Smag for detaljen

Interesse for vin handler om nuancer, nydelse og perfektionisme. Om duft og noter og respekt for råvarer og ingredienser. Det er derfor helt naturligt at forfølge de samme detaljeorienterede værdier, når flaskerne skal ligge i dvale til den dag, de skal åbnes og nydes.

Kom forbi os til en snak om druer og design, og lad os give vores bud på skræddersyet vinopbevaring til dig og dit hjem.