Vitrineskab

Et fransk vitrineskab til dine ejendele

I et vitrineskab kan du udstille dine yndlingsglas og porcelæn, ligesom et vitrineskab er ideelt til at rumme kogebøger, skulpturer eller hjemmets kostbarheder. Ordet vitrine er fransk og er en afledning af vitre, som betyder ”glasrude”.

Snedker vitrineskab i egetræ

Men hvorfor ikke også gøre selve vitrineskabet til en installation i sig selv? Vitrineskabe fra Handcrafted Interior er altid skabt i egetræ/egetræsfiner og skræddersyet efter de bedste håndværksmæssige traditioner. Alle vores vitrineskabe har været gennem hænderne på vores dygtige snedkere, og det giver dig et udsøgt møbel, som i den grad tåler at blive kigget grundigt efter i detaljen.

Vitrineskab til køkkenet - perfekt til opbevaring

Et vitrineskab med glaslåger er smukt og kan med fordel bruges i flere af boligens rum. Det er oplagt i stuen eller i et køkken, men hjemmets andre rum kan sagtens indrettes med et vitrineskab. I køkkenet er vitrineskabet med glaslåger perfekt til at rumme dit yndlingsstel, krydderier eller olier til brug i madlavningen, eller kulinariske bøger.

Lille eller stort vitrine? Vitrineskabe giver flere muligheder til det moderne hjem

I spisestuen kan dit vitrineskab på praktisk og elegant vis rumme dit fine stel og de gamle krystalglas, hvor det i stuen fremstår som et mindre monument for boligens pyntegenstande, udvalgte bøger eller måske bare effekter og ting, der repræsenterer en personlig æstetisk detalje. I badeværelset er vitrineskabet velegnet til opbevaring af sæber, parfumer, badeolier og hudpleje, make-up og kosmetik.

I små rum kan et væghængt vitrineskab gøre sig godt. Har du pladsen kan du med fordel vælge at bygge et stort skab hvor glaslågerne øverst udstiller alle de smukke ting, som tåler at komme på display, mens du nederst i skabet kan lave lukkede låger uden glas til ekstra opbevaring af de ting, du ønsker at gemme mere væk.

Moderne vitrineskabe med integreret lys

Et vitrineskab med lys gør sig ekstra godt. Det giver hygge og varme til rummet og skaber fokus på dine udstillede ejendele. Du kan med fordel vælge denne løsning til en del af dit garderobeskab eller walk in closet, for at give din smukke samling af sko eller tasker ekstra fokus, og samtidig lettere danne et overblik.

Husk også at gå på opdagelse i vores snedker køkken, walk in closet, bordplade, reolsystemkøkken inspiration, garderobeskab eller læs mere om hvorfor du skal vælge et snedkereret køkken fremfor et ikea hack køkken.

Designlinjerne bag dit vitrineskab i træ

Hos Handcrafted Interior kan du få dit vitrineskab custombygget ud fra stolte håndværksmæssige traditioner. Vores erfarne snedkere er uddannede til at imødekomme individuelle ønsker og krav, men vi arbejder som udgangspunkt ud fra designlinjer som WINDSOR, SUMMIT, KONTUR, SHAKER, CLEAN, RUM, KBH og TAPPED.

SHAKER er en retro-fortolkning af de enkle funktionalistiske former og anerkendte håndværksmæssige traditioner som opstod på den amerikanske østkyst i 1800-tallet. CLEAN er, som navnet siger, en nærmest arkitektonisk stræben mod det helt enkle, det rene og fuldkomne. RUM er med sine store finerede grebsfrie træflader en hyldest til de nordiske designtraditioner, mens KBH optræder som en loyalitetserklæring overfor det klassiske Københavnerkøkken. Her har du også muligheden for at kaste dig ud i et vitrineskab, hvor du fx kan få lov at udleve dine helt specielle ønsker til greb og låger. Måske du selv har nogle flotte greb, du ønsker blive taget videre?

Karakteristisk for vores forskellige designlinjer er at de er udgangspunktet for dine individuelle ønsker, hvor vi altid inddrager træets naturlige linjer og organiske uregelmæssigheder.

Udvalgte designs fremstår moderne, andre mere gammeldags og peger mod det bedste i vores håndværksmæssige traditioner. Fælles for dem alle er, at de takket været hæderkronede snedkertraditioner har et langt liv foran sig i vente.

Stående eller vægthængt vitrineskab? Vælg mellem flere designs

Stående og væghængte vitrineskab kan noget forskelligt. Et væghængt vitrineskab kan placeres overover andre møbler og skaber luft. Hvor et stående skab giver mere opbevaringsplads, og et stærkt udtryk til det rum det er placeret i.

Du har en lang række muligheder for at individualisere vitrineskabets udtryk. Vitrineskabe kan som et selvstændigt møbel sagtens fremstilles med eller uden forramme, hvor forrammerne kan være vertikale eller horisontale. Samtidig er der vores klassiske model, hvor forrammen er rundt om hvert modul, hvor det er muligt.

Soklen har stor betydning for dets samlede look, og i de fleste tilfælde har du valget mellem en udestående, en tilbagetrukket eller en sokkel i niveau med fronterne – alt afhængigt af det look, du stræber efter. Er dit vitrineskab væghængt, er der naturligvis ikke sokkel.

Indretning af vitrineskabe er en kunstart

Indretningen af vitrineskabet står du selv for, mens vi står for at bygge det. Vitrineskabets fornemmeste opgave er at udstille og opbevare dine særlige kostbarheder og samlinger, der repræsenterer dig og dit hjem. Det kan være et arvet stel som er parat til at blive brugt eller som er sat på pause. Med vitrineskabe fra Handcrafted Interior tåler dette skab i sig selv at blive set på afstand, hvor kvaliteten giver sig til kende i de omhyggeligt afstemte proportioner – og ikke mindst tættere på, hvor detaljerne afslører kvaliteten.

Masseproducerede og billige vitrineskabe med hvide foliebelagte hullede skabsindervægge synes så ufærdige, at det stikker i øjnene. Med et vitrineskab fra HANDCRAFTED INTERIOR med forudbestemt placering af hylderne, får du en helt anden oplevelse af luksus i hverdagen, som kun et snedkerfremstillet møbel kan give.

Vores skuffer i vitrineskabet er et kapitel for sig. Alle skuffer har fingertappede samlinger, hvilket betyder at vi fræser fingertapperne ud i massivt træ. Skufferne tager tid at lave, men holder således over tid. Vi har vores eget snedkerværksted med en række helt specialiserede håndværksmæssige funktioner, der samtidig skaber muligheder for at sikre de smukkeste åretegninger gennem både køkkenets ydre, men bestemt også i det indre hvor skufferne bor.

Vores stræben efter det perfekte går igen i skuffeskinnerne, hvor vi altid bruger markedets mest solide skuffeskinner. Du mærker det straks ved at alting lukkes med et behageligt softclose for enden af bevægelsen.

Billige vitrineskabe? Måske bliver du overrasket over vores priser

Har du allerede nogle drømme og ideer om, hvordan et vitrineskab skal fungere i dit hjem, men ønsker en kvalificeret sparring på dine ønsker og behov og ikke mindst et tilbud, så kontakt vores dygtige interior designere. Ofte overrasker vi dig med en pris, som mange ikke forventer af et håndbygget møbel.

Konsultationen kan foregå telefonisk, skriftligt eller i vores showroom i henholdsvis København og Aarhus. Ud fra udstillede designlinjer og kombinationer kan vi tage en helt konkret snak om dine muligheder i forhold til vores store udvalg.