Walk-in closet - Følelsen af luksus i din garderobe

Få inspiration til dit Walk-in-closet

Har du først ejet et Walk-in closet, ved du, at det er den mest effektive måde at omgås din garderobe på, da du ubetinget får det bedste overblik over dit tøj. Hos Handcrafted Interior kan vi hjælpe dig med den snedkerbyggede opbevaringsløsning, som bedst imødekommer alle dine behov og optimerer udnyttelsen af dit rum, mens du dagligt kan glæde dig over den hverdagsluksus et Walk-in-closet er.

Savner du ideer til hvordan du bedst indretter dit Walk-in-closet?

Udgangspunktet for en vellykket walk-in løsning er et værelse eller del af et værelse, du har til overs. I praksis anbefaler vi et rum som er minimum 2X3 meter eller større – Undertiden meget større. Ofte vil det være et soveværelse, som kan splittes op ved hjælp af en skillevæg. 

Dette er ofte et projekt af en vis størrelsesorden, og det kan dermed virke uoverskueligt. Du kan trygt læne dig op af vores dygtige faglærte snedkere og interior designers. De har altid en masse ideer og godt med erfaring.

F.eks. har vi nøje udvalgt nogle farver, som matcher vores designs og tidens tendenser, og samtidig er klassiske nok til at de holder mange år frem. Men har du andre farveønsker, kan vi med en NCS-farvekode – mod et tillæg – skabe en unik løsning til dig.

Vi er meget opmærksomme på at afspejle dine individuelle behov. Bag dine udvalgte låger og fronter arbejder vi med fingertappede skuffer, skoskuffer, bøjlestænger og hylder der alle er håndlavet fra bunden ud fra individuelle mål. Hvad angår håndlavede bøjlestænger i egetræer, klarer vi længder op til 80 cm. Ønsker du at sikre god belysning i din garderobeløsning, kan du få tips til indbygget LED-belysning i dine skabe.

At indrette et walk-in-closet kræver indsigt

Den perfekte walk in løsning sikrer at dit tøj, dine sko og dine accessories bliver organiseret på den helt rigtige måde. Men for at komme dertil, er vi nødt til at danne os et overblik over din garderobe. Vi skal kende omfanget af lange kjoler og skjorter som hænger på bøjler, sweatre og bluser som ligger på hylder og undertøj og strømper, for at kunne skabe den ultimative løsning til netop dig. Book et uforpligtende møde i et af vores showrooms, så du kan få et overblik over, hvad der kan lade sig gøre, og vi sammen kan finde frem til den bedste løsning.

Walk-in garderobe når du har skråvægge

Vi ved, at et skrånende loft kan gøre det svært at opbevare og organisere dine ting på en effektiv måde. Derfor kan vi bygge dit walk-in-closet ind under dine skråvægge, så du kan maksimere din opbevaringsplads uden at gå på kompromis med funktionaliteten eller designet. Vi tilpasser løsningen til enhver krog, og alle skæve vinkler, så det giver et fuldendt udtryk, der både efterlader plads til de lange kjoler, det store spejl og en indbygget bænk, hvis det er det du drømmer om.

Er rummet stort, kan det også være en god løsning at etablere en ø med opbevaring i midten af rummet. Her kan du f.eks. bedre få plads til dybe skuffer, samt indtænke smukke løsninger til dine yndlings tasker, sko og smykker, som du ønsker at nyde synet af i din hverdag.

Uanset om du ønsker det integreret i dit soveværelse, et gennemgangsrum eller en anden del af din bolig med skråvægge, kan vi tilbyde en smuk og effektiv opbevaringsløsning, som du vil elske at bruge. Hos Handcrafted Interior er vi stolte af at tilbyde den bedste kvalitet og unikt design, som vil gøre din boligindretning til noget helt særligt.

Design dit walk-in closet i SHAKER stil

Vores udgangspunkt for individuelle løsninger er vores designlinjer som f.eks. SHAKER. Kollektionen er udviklet med en klar respekt for de klassiske håndværkstraditioner som opstod i New England på den amerikanske østkyst gennem 1800-tallet. Med sin elegante minimalistiske ramme, de enkle, funktionelle former og en tårnhøj håndværksmæssig kvalitet, er SHAKER et meget alsidigt design, som passer ind i enhver stil – Lige fra den stramme minimalisme til en traditionel, landlig indretning. Soklerne kan være både udestående eller tilbagetrukne for at understrege den enkelte stilart. Skufferne får deres unikke udtryk gennem de inddelere, du udvælger. Det samme med farvesammensætningen.

Særligt i et design som SHAKER, kan dit valg af greb gøre en kæmpe forskel for det samlede udtryk. Vi har et bredt udvalg af smukke greb i højeste kvalitet, men har du nogle gamle greb, som du ønsker at genanvende, kan dette også sagtens lade sig gøre.

Få hjælp til optimering af det lille walk-in-closet

Har du kun få kvadratmeter, men trangen til at forkæle dig selv, kan det mest hensigtsmæssige være at etablere et walk-in-closet i form af en L-form – Altså hvor du etablerer selve dit skab på en sammenhængende længde og bredde i rummet. Du kan med fordel udnytte den fulde højde fra gulv til loft, hvis du blot har for øje at planlægge de øverste skabe og hylder, så de indeholder de ting du bruger mindst. Med denne løsning vil du få plads til at kunne gå ubesværet ind og klæde dig på uden at gå på kompromis med følelsen af luksus. 

Få rådgivning om det hele – fx åbne hylder og god belysning i din garderobeløsning

Få uforpligtende rådgivning af vores interior designere. De har prøvet det før og ved alt om indretningen af den perfekte garderobe samt de vigtige detaljer som fx den rette belysning i rummet. Er rummet ikke badet i naturligt lys, er det vigtigt med en god grundbelysning. Drømmer du om at invitere veninder på et glas koldt vin mens i prøver kjoler, er det vigtigt at kunne ændre belysningen til noget lidt hyggeligere. Sidst men ikke mindst vil det også ofte være en fordel at få tænkt LED-belysning ind i selve skabet.

Har du overvejet at tænke åbne hylder ind i indretningen af dit walk-in closet? Du har helt sikkert nogle helt særlige items, som f.eks. et par yndlingssko eller en smuk taske du måske har investeret i til en særlig lejlighed. Vores interior designere er klar til at hjælpe med gode tips til, hvordan du kan indrette dit skab, så dine helt særlige ejendele får en helt særlig plads.

Book dit møde her, eller læs vores indlæg om køkkensnedkerkøkkenvitrineskabbordpladereolsystemikea hack køkkenbørnemøbler eller køkken inspiration.

Snedker walk in closet til dine behov

Et håndbygget snedker walk-in er det ultimative valg for dig, der ønsker en smuk og funktionel opbevaringsløsning. Du får en unik og tidløs designløsning, som passer perfekt til dine specifikke pladsbehov og din personlige stil, og vigtigst af alt en gennemtænkt garderobeindretning, som giver de bedste opbevaringsmuligheder til drømmegarderoben.

Vores snedkere skaber hvert element i dit walk-in med omhu og præcision, hvilket sikrer, at hver en krog og hylde passer perfekt til din bolig og dit liv. Vi bruger kun de fineste materialer og skaber en solid konstruktion, der er holdbar og modstandsdygtig overfor slitage.

Vores håndbyggede garderobeløsninger er også en investering i din bolig og din hverdag. Med vores unikke design og høje kvalitet samt vores evne til at tænke garderoben ind i hjemmets oprindelige arkitektur, kan du være sikker på, at det vil skabe glæde i mange år fremover, og forbedre både værdien af din bolig.

Handcrafted Interior er stolte af at tilbyde dig den bedste kvalitet og håndværk, når det kommer til opbevaringsløsninger. Kontakt os i dag og lad os skabe en smuk og praktisk walk-in løsning, der vil blive en naturlig del af din daglige rutine i mange år fremover.

Mangler du inspiration til dit walk-in closet? 

Drømmer du om et walk-in-closet, der vil give din indretning et strejf af elegance og raffinement? Hos Handcrafted Interior kan vores dygtige designere hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Vores showroom i København er et inspirerende sted, hvor du kan udforske vores forskellige designs og få idéer til, hvordan du kan tilpasse dem til din egen stil og dine specifikke behov. Vores dygtige designere vil være til rådighed for at diskutere dine ønsker og behov og hjælpe dig med at skabe den perfekte opbevaringsløsning.

Med vores omfattende udvalg af indretningsmuligheder og tilbehør kan du skræddersy dit walk-in til at passe perfekt til din bolig og din livsstil. Med vores ekspertise vil vi også hjælpe dig med at vælge de bedste materialer, farver og finish for at fuldføre dit drømmewalk-in closet. Besøg vores showroom i København eller Århus og tal med vores dygtige designere om dine idéer og ønsker. Lad os hjælpe dig med at skabe den walk-in, du altid har drømt om. Handcrafted Interior er din partner i at skabe et hjem, der er smukt, holdbart og funktionelt.

5 fordele ved et walk-in-closet, der gør hverdagen magisk 

  1. Organisering: Med et walk-in-closet får du masser af plads og muligheder for at organisere dine ting på en måde, der passer til dine opbevaringsbehov. Det betyder, at du kan finde dine ting hurtigere, og at du kan holde styr på alt, hvad du ejer, på en mere effektiv måde. 
  2. Skræddersyet til dine behov: Når du får et walk-in-closet, kan du designe det præcis, som du vil have det, og tilpasse det til dine personlige behov og ønsker. Har du f.eks. en større skosamling, du ønsker at fremhæve visuelt i din indretning, eller ønsker du at integrere en siddeplads og et stort spejl, hjælper vi dig sammensætte det helt rigtigt. 
  3. Øget værdi: Et walk-in-closet kan øge værdien af boligen, især hvis det er designet og udført på en høj kvalitetsmæssig måde i tråd med hjemmets arkitektur. Det betyder, at du kan nyde godt af en øget værdi, hvis du nogensinde beslutter dig for at sælge dit hjem. 
  4. Fleksibilitet: Med et walk-in-closet får du en stor fleksibilitet i forhold til, hvordan du opbevarer dine ting. Du kan f.eks. tilpasse det til sæsonens behov, så du altid har de rigtige ting lige ved hånden. 
  5. Bedre pladsudnyttelse: Walk-in closets udnytter pladsen på en langt mere effektiv måde end almindelige garderobeskabe. Du kan designe dit walk-in, så det passer præcis til den plads, du har til rådighed, og på den måde få mest muligt ud af den tilgængelige plads.

FAQ – Walk in Closet

Hvor stort skal et walk in closet være? 

Det afhænger af flere faktorer, såsom mængden af tøj, sko og tilbehør, der skal være plads til, og den plads, der er til rådighed. Det anbefales generelt at have mindst 2 meter i bredden og 2 meter i dybden for tilstrækkelig plads. Derudover kan en god tommelfingerregel være at tænke på, hvor meget plads du har brug for, og hvor meget plads du har “råd” til at dedikere til et walk in closet. Tænk også fremad – Kan du godt lige at investere i tidsløse items i høj kvalitet, som du kan bruge mange år frem, vil det være en god idé at du indretter plads til det, så skabet også danner de perfekte rammer for din fremtidige garderobe. 

Kan det tilpasses indretningen i mit rum?

Hos Handcrafted Interior tilbyder vi kun skræddersyede løsninger til vores kunder. Det betyder at vi kan tilpasse både dybde, bredde og højde  på dine møbler helt efter rummets mål, så du kan udnytte hver en cm, så du optimerer pladsen til din garderobe, uden at få følelsen af at stå klemt inde i rummet. Det er vigtigt at have plads til at træde et skridt tilbage, så du nemt kan danne dig et overblik. Døråbninger og vinduer er heller ikke noget problem, da vi blot bygger rundt om, og integrerer dem smukt i dit design. Derudover rådgiver vi også gerne i valg af design, så du sikrer en råd tråd til boligens øvrige arkitektur og farver.

Kan jeg integrere belysning i min garderobe?

Ja, det kan sagtens lade sig gøre. Overvejer du f.eks. at udforme dit walk-in som et rum i rummet ved hjælp af en rumdeler, men frygter du at rummet vil blive for mørk, hvis det ikke har direkte lys udefra? Frygt ej. Udover at vi gerne rådgiver dig i hvordan du skaber en god og naturlige grundbelysning, har vi også nogle rigtige effektive og smukke løsninger til at integrere LED-belysning i dit skab, så du har det fulde overblik, når dagens outfit skal vælges.