Artisan

En nostalgisk genfødsel

Da vi startede Handcrafted Interior tilbage i 2014, var denne front vores allerførste design. I sin traditionelle enkelhed var den i sin tid inspireret af klassiske møbler og med sin diskrete fyldning, var den med til at danne skole for selve Shaker-køkkenet.

Det er derfor en nostalgisk genfødsel af en gammel kending, som vi har givet nyt liv og omdøbt i respekt for det håndværk, den repræsenterer. Fyldningerne har en smuk detalje, der gør den mere organisk end Shaker, der er mere kantet i sit udtryk. Den bløde fræsning kræver teknisk snilde at udføre, og derfor kalder vi den Artisan – som en hyldest til snedkerfagets håndværksmestre.

Med sit enkle underspillede udtryk appellerer Artisan til en tidløshed, hvor det håndlavede køkken fortæller en historie om craftmanship og klassisk design. En anerkendelse af det ærlige håndværk, der ikke behøver kæmpe armbevægelser for at fylde i rummet.

  • Forrammer: ARTISAN har fleksibilitet til at blive konstrueret enten med eller uden forramme. Det er helt op til jer.
  • Sokkel: Her er der i princippet tre muligheder. Soklen kan være udestående, tilbagetrukket eller i niveau med fronterne – helt afhængig af det look, I ønsker.
  • Skuffer: I kan tilkøbe specialfremstillede inddelere til jeres nye håndlavede skuffer. De håndbyggede skuffeinddelere bliver perfekt indbygget i hver specifikke skuffe, og kan fås i op til 10 forskellige design helt afhængig af formål og behov. Det kan for eksempel være bestik, krydderier, køkkenknive etc.
  • Farver: Her er mulighederne nærmest uendelige, men vi har afstemt en serie farver som matcher vores håndlavede møbler.
  • Greb: Det er muligt at vælge imellem en lang eksklusive greb. Du kan samtidig vælge at genbruge greb fra fx et tidligere køkken. Uanset hvad du vælger, monterer vores snedkerer dine greb korrekt og harmonisk.
  • Bordplade: Vi henter selv bordplader i natursten fra bl.a. Toscana og har herudover et bredt kvalitetspræget udvalg af bord plader.
  • Emhætte: I kan tilkøbe en specieldesignet emhætteboks, som er håndlavet og designet fra bunden med afsæt i det pågældende rum, køkkenlook og selvfølgelig valgte indsatsemhættemodel.