Hårde hvidevarer

Godt grej til gastronomien

Vælg mellem tre pakker

Når du har valgt at forkæle dig selv med et snedkerkøkken fra Handcrafted Interior, er det oplagt at tale hårde hvidevarer med os. Vi forhandler kun de bedste mærker og har gennem årene tilegnet os en hel del viden om, hvordan de forskellige modeller bedst passer til lige præcis dit køkken. Samtidig er det langt nemmere for jer at lade os stå for de hårde hvidevarer, så I samler det hele et sted.

Vi har sammensat tre pakker, der afspejler tre forskellige prispunkter:

Gaggenau: Disse smukke og fantastiske produkter er afsættet for toppakkens sammensætning. Med Gaggenau er der tale om det absolut bedste og ypperste indenfor moderne gastronomi.    

Miele: Denne pakke tager udgangspunkt i Mieles produkter, der har en lang tradition for at lave hårde hvidevarer i enkvalitet, der kan holde i generationer.

Witt /Liebherr: Vi kombinerer i denne pakke de to mærker Witt og Liebherr. To absolut stærke brands, der leverer innovative hårde hvidevarer til en yderst fornuftig pris.       

Emhætte med downforce

Hvis designet på dit snedkerkøkken ikke ligger op til elementer i øjenhøjde, eller rummets layout ikke er optimeret til en væg -eller loftshængt emhætte, er BORA en optimal løsning. BORA har specialiseret sig i induktionsplader i et stilrent design med integreret emfang. I stedet for at stegeosen således indfanges opad i traditionel forstand, trækkes fedt, dampe og lufte nedad og direkte ind i det integrerede emfang, der ligger indbygget i stegehøjde. Det betyder samtidig at du undgår hovedparten af alt stegeos i dit køkken, da partiklerne indfanges hurtigere. Bora var de første på markedet med den type løsning, og har mere end 20 års erfaring med integrerede emfangsprodukter. Udover disse har vi også mærket De Dietrich og Ilve i vores sortiment.