Aarhus

Et håndbygget snedkerkøkken skal ses og mærkes

I en hjørnebygning i Mejlgade med udsigt til havnen og omgivet af Latinerkvarterets farverige og charmerende huse, har vi indrettet vores fortolkning af et showroom, som vi synes det skal være.

Showroomets 200 kvadratmeter ligger ideelt placeret i Århus’ ældste bydel og forener elegant historiens skæve detaljer med en præsentation af vores håndbyggede snedkerløsninger. Som besøgende i Mejlgade giver vi jer den bedste mulighed for at trække og hive i både låger og skuffer og ikke mindst mærke årringenes strukturer, når I kører hånden hen over de forskellige designfronter i vores sortiment.

Showroomet i Århus viser på fornemmeste vis essensen af Handcrafted Interior og udstiller en stor del af det, vi er stolte af. Fra snedkerkøkkener til garderobeløsninger over greb og sten til bordplader og hårde hvidevarer.

Med vores centrale placering i den levende ende af Århus er det oplagt at slutte et besøg i vores showroom af med en god frokost, som området er mere end leveringsdygtig i. Man får jo så god appetit, når man kigger på køkkener.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i Mejlgade 95 og tale om netop jeres skræddersyede behov og drømme.