Stockholm

En personlig oplevelse hver gang

Östermalm i Stockholm har mange smukke ejendomme og i netop en skøn bygning i den fantastiske svenske hovedstad, giver vi nu jer og alle andre stockholmere mulighed for at møde håndbearbejdede snedkerdetaljer på tætteste hold. Kommendörsgatan ligger adresse til vores nyeste flagskib af et showroom, der på bedste vis eksponerer godt dansk design og skræddersyet forarbejdning i træ.

Indenfor møder du vores forskellige designlinjer: Clean, Windsor, Tapped, Summit, Rum og Kbh. Vores Shaker-design har fået en lidt mere prominent rolle med et større miljø omkring denne køkkenklassiker.

Samtidig møder I vores designere, der altid starter med en personlig dialog, når det kommer til netop jeres drømme. Et snedkerkøkken, walk-in-garderobe eller opbevaring bygges efter dig og dit hjem, så behovet for personlig rådgivning og hjælp til de mange beslutninger er absolut vigtig. Det giver den bedste proces og i sidste ende et resultat, der skaber glæde mange år ud i fremtiden.

På opdagelse i det niveauforskudte showroom får I et indsigtsfuldt indblik i materialer og designudtryk, og i underetagen har vi udstillet sten og marmor og de mange muligheder for greb. Det er også hernede, vi har indrettet bademøbler og vores helt nye vinkoncept, hvor passionerede vinelskere kan opleve, hvordan vi tilgår vinopbevaring, når det skal være i absolut særklasse.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen på Kommendörsgatan 38 og tale om netop jeres skræddersyede behov og drømme.