Heritage

Detaljerigdom og international stemning

Heritage tager arven op fra den klassiske tidsalder med en victoriansk stilart, hvor fine detaljerede udskæringer bidrager til et rigt og nærmest antikt udtryk.

De mættede fyldninger passer godt som en solid kontrast i bunden af en mere simpel åben reol eller vitrine, ligesom boligens originale detaljer i stuk og vægpaner taler godt sammen med det mondæne formsprog.

Heritage tilegner sig en international stemning og trækker tråde til Kensington-stilen med sine voluminøse fyldninger.

Detaljerigdommen i fronten er mere overspillet end underspillet og er med til at skabe et dejligt højtråbende køkken, der ikke er bange for at slå ud med armene. Der er ikke meget Jantelov over Heritage, der med et bastant og selvsikkert ydre gør en dyd ud af luksus-genren.              

Heritages detaljerigdom gør den oplagt i et mix med andre mere rolige fronter, der i samspillet skaber et spændende kreativt udtryk. Gå på opdagelse i vores Highland-univers og find inspiration til stilen.

  • Forrammer: HERITAGE har fleksibilitet til at blive konstrueret enten med eller uden forramme. Det er helt op til jer.
  • Sokkel: Her er der i princippet tre muligheder. Soklen kan være udestående, tilbagetrukket eller i niveau med fronterne – helt afhængig af det look, I ønsker.
  • Skuffer: I kan tilkøbe specialfremstillede inddelere til jeres nye håndlavede skuffer. De håndbyggede skuffeinddelere bliver perfekt indbygget i hver specifikke skuffe, og kan fås i op til 10 forskellige design helt afhængig af formål og behov. Det kan for eksempel være bestik, krydderier, køkkenknive etc.
  • Farver: Her er mulighederne nærmest uendelige, men vi har afstemt en serie farver som matcher vores håndlavede møbler.
  • Greb: Det er muligt at vælge imellem en lang eksklusive greb. Du kan samtidig vælge at genbruge greb fra fx et tidligere køkken. Uanset hvad du vælger, monterer vores snedkerer dine greb korrekt og harmonisk.
  • Bordplade: Vi henter selv bordplader i natursten fra bl.a. Toscana og har herudover et bredt kvalitetspræget udvalg af bordplader.
  • Emhætte: I kan tilkøbe en specieldesignet emhætteboks, som er håndlavet og designet fra bunden med afsæt i det pågældende rum, køkkenlook og selvfølgelig valgte indsatsemhættemodel.