Snedker Garderobeskab

Home / Inspiration /Snedker Garderobeskab

Snedker Garderobeskabe i træ giver den rette følelse af kvalitet

Fronten – det ydre billede – er det første du ser, når du betragter din garderobe. Den er en æstetisk flade i dit hjem, og skal være præcis, som du vil have den. De rigtige fræsninger, den rigtige farve, de rigtige greb. Med sin store dominerende overflade rækker garderobeskabet ud og dominerer rummet. Hos Handcrafted Interior bygger vi dit garderobeskab i 100% ægte træ, så du hver dag kan glæde dig til at åbne op for alt, hvad det gemmer på.

Snedker Garderobeskabe efter mål

Karakteristisk for vores garderobeskabe er, at de er skønne at se på, dufter godt af træ og er naturlige og organiske at røre ved. Mængden af bæredygtigt kvalitetstræ, som vi bruger til skabelsen af et snedkerbygget garderobeskab, giver et massivt og gennemført kvalitetsindtryk.  Detaljeringsgraden er stor, og du oplever omhu og omtanke, når du går skabet efter i sømmene. Alting er lavet efter individuelle mål og passer sammen.

Et håndbygget snedker garderobeskab til skråvæggen

Første salen i huset og taglejligheder taget har ofte udfordringen med at placere standardgarderobeskabet under skråvæggen. Et snedker garderobeskab opmåles til lige præcis dit rums vinkler og loftets hældning, og vil passe perfekt og indbygget.

Garderobeskabsindretning med dig for øje

Et garderobeskab skal være en æstetisk nydelse. Hos Handcrafted Interior har vi en klar idé om, hvad der skaber det perfekte garderobeskab. Ultimativt handler det om at bygge et møbel, som matcher din livsstil og  det hjem, du har skabt. Det skal passe ind i boligen. Det skal passe dig. Og du er selv med til at afgøre indretningen: Hvor meget plads skal der sættes af til tøj på bøjle, lange frakker, kortere ting, sweatre og bluser på hylder, undertøj og strømper i skuffer? Det er din stil. Dit garderobeskab.

Snedker garderobeskab med hylder til sko

Fordi du selv er med til at skabe dit skab, afgør du fuldstændigt selv, hvor og hvordan du ønsker dine sko. Nogle vil have skoene i bunden af skabet på hylder, andre synes samlingen af sko har et kunstnerisk udtryk, og ønsker dem op og frem i øjenhøjde. Her arbejder vi med særligt vinklede skohylder.

Snedker garderobeskabet kan være fritstående, til et hjørne, åbent, smalt eller bredt

Uanset størrelse og placering arbejder vi designmæssigt med otte distinkte designlinjer. Lige fra klassiske retro-løsninger med rødder i århundredgamle snedkermæssige traditioner til de helt moderne med aner til den nordiske minimalisme.

KONTUR har fronter der er fræset med et bølget organisk udtryk, som giver en markant og personlig stil.

WINDSOR har en smal profil skåret i smig, der leder tankerne hen på en stram geometrisk art deco-stilart med en strømlinet æstetik.

SUMMIT De skråt-skårede greb i fuld bredde er en interessant og overbevisende detalje, som skaber et roligt udtryk uden at være for enkelt.

SHAKER er inspireret af New Englands smukke historiske shaker-møbler med et design, der peger frem mod Nordisk funktionalisme.

CLEAN Er som navnet antyder helt ren i udtrykket med rene flader og linjer. 

RUM er en hyldest til de nordiske designtraditioner med store træflader. Fineren er omhyggeligt sorteret for at sikre et organisk forløb i træets linjer, og grebene er omhyggeligt skjult i fronten.

KBH udspringer af retro-københavnerkøkkenet med overfalsede låger og strålende farver.

TAPPED markerer sig med sine store egetræsskuffer, som træder selvsikkert frem med fine fingertappede samlinger.

Garderobeskab uden låger er et åbent garderobeskab

Et garderobeskab uden låger er naturligvis en mulighed. I de fleste tilfælde er denne løsning brugt, når der dedikeres et rum til hele garderoben – et walk-in-closet. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser for garderobeløsningerne i dit hjem.  Vi er åbne – ligesom din garderobe kan være det.

Sort eller hvidt Snedker garderobeskab? Måske en helt tredje farve? Du bestemmer

Du skal afgøre materialevalget. Men et garderobeskab i træ er vores metier. Vi arbejder udelukkende med egetræ, der udstråler styrke, soliditet og varighed, men som også besidder elasticitet. Egetræets åretegninger danner også en smuk detalje i overfladen, hvis du vælger at få malet dit skab i en af vores smukke signaturfarver.

Vi er meget opmærksomme på den færdige finish. Du kan vælge at lade garderobe stå i det flotte naturtræ med åretegninger, hvilket mange gør. Eller du kan trække på vores brede palet af afstemte kvalitetsfarver, hvor årringene stadig kommer frem.

Dit snedker garderobeskab kan være 80 eller 90 cm bredt

Eller 93,8 cm bredt. Det afgør dit rum helt og holdent – eller dit behov. Har du meget lidt plads, skal tankerne måske gå i retning af et hjørneskab eller et enkelt garderobeskab som kun er 40 eller 50 cm dybt. Husk, når det kommer til små garderobeskabe, er der mulighed for at bruge tværgåede bøjlestænger, så tøjet kan hænge på tværs.

Søger du billige snedker garderobeskabe kan vi ofte godt være med

Hvad koster dit unikke håndlavede garderobeskab? Vi håndbygger og skræddersyr. Derfor arbejder vi ikke med standardmoduler og standardmål. Det betyder, at vi ikke kan give en pris på dit garderobeskab på stående fod. Vi er nødt til at regne på den specielle konfiguration, som bedst imødekommer dine ønsker, for at komme frem til en konkret pris. Men mange bliver overrasket over, at det ikke er dyrere, selvom vi nok ikke er leveringsdygtige i deciderede billige garderobeskabe.

Takket være vores store snedkeri i Letland, hvor mange af de gamle, indviklede håndværksmæssige traditioner lever i bedste velgående – kan vi være konkurrencedygtige på prisen på vores snedkermøbler og opbevaring. Et land med dygtige møbelsnedkere, med en kunnen og snilde, der ganske enkelt ikke findes længere for de samme penge i Danmark. Så uanset hvilken størrelse og udformning du vælger til dit nye opbevaringsmøbel, får du en masse garderobe for pengene, når du handler hos os. Vi er nemlig det snedkerfirma herhjemme der kan levere den bedste pris på snedkerfremstillet, håndlavet interiør.

Få et tilbud på dit nye snedker garderobeskab

Skabelsen af et håndlavet garderobeskab starter med en dialog med en af vores interior designere. Du er velkommen til at designe dit helt eget garderobeskab eller overlade det til vores dygtige folk at designe dit håndlavede garderobeskab ud fra de kravspecifikationer, I arbejder jer frem til. Måske skal det være et garderobeskab til skråvæg? Måske skal det være et smalt garderobeskab? På baggrund af dine behov sammensætter vi et skræddersyet tilbud.  Se også vores smukke reolersnedkerkøkkenikea hack køkken og walk in closet

Book et møde i et af vores showrooms i med en af vores interior designere.