Snedker Garderobeskab

Snedker Garderobeskabe i træ giver den rette følelse af kvalitet til dit hjem

Fronten – det ydre billede – er det første du ser, når du betragter din garderobe. Den er en æstetisk flade i dit hjem, og skal være præcis, som du vil have den. De rigtige fræsninger, den rigtige farve, de rigtige greb. Med sin store dominerende overflade rækker garderobeskabet ud og dominerer rummet. 

Snedker Garderobeskabe efter mål

Karakteristisk for vores garderobeskabe er, at de er skønne at se på, dufter godt af træ og er naturlige og organiske at røre ved. Vælger du at få malet dit skab i din yndlingsfarve, vil du stadig kunne se træets levende struktur under malingen. Det bæredygtige kvalitetstræ, vi bruger til skabelsen af vores snedkerbyggede garderobeskabe, giver et massivt og gennemført kvalitetsindtryk. Detaljeringsgraden er stor, og du vil opleve omhu og omtanke, når du går skabet efter i sømmene. Alting er lavet efter individuelle mål og passer perfekt ind i dit hjem.

Et håndbygget snedker garderobeskab indbygget i skråvæggen

Første salen i huset og taglejligheder taget har ofte udfordringen med at placere standardgarderobeskabet under skråvæggen. Indbyggede snedker garderobeskabe opmåles til lige præcis dit rums vinkler og loftets hældning, og vil passe perfekt og optimere udnyttelse af pladsen.

Garderobeskabsindretning til dine behov

Et garderobeskab skal være en æstetisk nydelse. Hos Handcrafted Interior har vi en klar idé om, hvad der skaber det perfekte skab. Ultimativt handler det om at bygge et møbel, som matcher dine behov samt den livsstil og det hjem, du har skabt. Det skal passe ind i boligens øvrige design og arkitektoniske detaljer. Det skal passe dig. Du er selv med til at afgøre indretningen: Hvor meget plads skal der sættes af til tøj på bøjle, lange frakker, kortere ting, sweatre og bluser på hylder, undertøj og strømper i skuffer? Det er din stil. Dit skab.

Snedker garderobeskab med hylder til sko

Fordi du selv er med til at skabe dit skab, afgør du fuldstændigt selv, hvor og hvordan du ønsker dine sko. Nogle vil have skoene i bunden af skabet på hylder, andre synes samlingen af sko har et kunstnerisk udtryk, og ønsker dem op og frem i øjenhøjde. Her arbejder vi med særligt vinklede skohylder, og du kan også vælge at tilføje vitrinelåger med glas.

Snedker garderobeskabet kan være fritstående, til et hjørne, åbent, smalt eller bredt

Uanset størrelse og placering arbejder vi designmæssigt med en række distinkte designlinjer. Lige fra klassiske retro-løsninger med rødder i århundredgamle snedkermæssige traditioner til de helt moderne med aner til den nordiske minimalisme.

KONTUR har fronter der er fræset med små bølgede organisk riller, som giver en markant og personlig stil til dine skabe. Tilføj det eventuelt som en personlig detaljer på enkelte skuffefronter i dit skab.

WINDSOR har en smal profil skåret i smig, der leder tankerne hen på en stram geometrisk art deco-stilart med en strømlinet æstetik.

SUMMIT De skråt-skårede greb i fuld bredde er en interessant og overbevisende detalje, som skaber et roligt udtryk uden at være for enkelt.

SHAKER er inspireret af New Englands smukke historiske shaker-møbler det med sin markante profil peger frem mod Nordisk funktionalisme.

CLEAN Er som navnet antyder helt ren i udtrykket med rene flader og linjer.

RUM er en hyldest til de nordiske designtraditioner med store træflader. Fineren er omhyggeligt sorteret for at sikre et organisk forløb i træets linjer, og grebene er omhyggeligt skjult i fronten.

KBH udspringer af retro-københavnerkøkkenet med overfalsede låger og udvendige hængsler.

TAPPED markerer sig med sine store egetræsskuffer, som træder selvsikkert frem med fine fingertappede samlinger.

Garderobeskab uden låger er et åbent garderobeskab

Et garderobeskab uden låger er naturligvis en mulighed. I de fleste tilfælde er denne løsning brugt, når der dedikeres et rum til hele garderoben – et walk-in-closet. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser for garderobeløsningerne i dit hjem. Vi er åbne – ligesom din garderobe kan være det.

Ønsker du en naturlige træoverflade på dit garderobeskab? Eller måske en varm beige farve? Du bestemmer

Du skal afgøre materialevalget. Men et garderobeskab i træ er vores metier. Vi arbejder udelukkende med egetræ, der udstråler styrke, soliditet og varighed, men som også besidder elasticitet. Egetræets åretegninger danner også en smuk detalje i overfladen, hvis du vælger at få malet dit skab i en af vores smukke signaturfarver.

Vi er meget opmærksomme på den færdige finish. Du kan vælge at lade garderobe stå i det flotte naturtræ med åretegninger, hvilket mange gør. Eller du kan trække på vores brede palet af afstemte kvalitetsfarver, hvor årringene stadig kommer frem.

Søger du billige snedker garderobeskabe kan vi ofte godt være med

Hvad koster dit unikke håndlavede garderobeskab? Vi håndbygger og skræddersyr. Derfor arbejder vi ikke med standardmoduler og standardmål. Det betyder, at vi ikke kan give en pris på dit garderobeskab efter mål på stående fod. Vi er nødt til at regne på den specielle konfiguration, som bedst imødekommer dine ønsker, for at komme frem til en konkret pris. Men mange bliver overrasket over, at det ikke er dyrere, selvom vi nok ikke er leveringsdygtige i deciderede billige garderobeskabe.

Takket være vores store snedkeri i Letland, hvor mange af de gamle, indviklede håndværksmæssige traditioner lever i bedste velgående – kan vi være konkurrencedygtige på prisen på vores snedkermøbler og opbevaring. Et land med dygtige snedkere, med en kunnen og snilde, der ganske enkelt ikke findes længere for de samme penge i Danmark. Så uanset hvilken størrelse og udformning du vælger til dit nye opbevaringsmøbel, får du en masse garderobe for pengene, når du handler hos os. Vi er nemlig det snedkerfirma herhjemme der kan levere den bedste pris på snedkerfremstillet, håndlavet interiør.

Få et tilbud på dit nye skræddersyet snedkerskab

Skabelsen af et håndlavet garderobeskab starter med en dialog med en af vores interior designere. Du er velkommen til at designe dit helt eget skab eller overlade det til vores dygtige folk at designe dit håndlavede skab ud fra de kravspecifikationer, I arbejder jer frem til. Måske skal det være et garderobeskab til skråvæg? Måske skal det være et smalt skab? På baggrund af dine ønsker og behov sammensætter vi et skræddersyet tilbud. Se også vores smukke reoler, snedkerkøkken, og walk in closet eller læs mere om hvorfor du skal vælge et snedkereret køkken fremfor et ikea hack køkken.

Book et møde i et af vores showrooms i med en af vores interior designere.